Super League 1: Πρώτη απώλεια για τον Ολυμπιακό στα Γιάννινα (1-1)

Super League 1: Πρώτη απώλεια για τον Ολυμπιακό στα Γιάννινα (1-1)

Πρώτη απώλεια για τον Ολυμπιακό στην 4η αγωνιστική της Super League 1, καθώς μετά από κακή εμφάνιση στα Γιάννινα υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 από τον τοπικό ΠΑΣ.

Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός αιφνιδιάστηκε από τον ΠΑΣ που πέτυχε ένα γρήγορο γκολ, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς που είχε επισημάνει στους παίκτες του, την επιθετική λειτουργία των γηπεδούχων, δεν εισακούστηκε. Ο ΠΑΣ πολύ καλά οργανωμένος στο γήπεδο, έκλεισε τους διαδρόμους προς την εστία του Χουτεσιώτη και ο Ολυμπιακός αν και είχε την κατοχή ήταν φλύαρος.

Μόλις στο 5’ ο ΠΑΣ αιφνιδίασε τους «ερυθρόλευκους» καθώς ο Παμλίδης μέσα από την περιοχή πρόλαβε τους αμυντικούς και με σουτ άνοιξε το σκορ (1-0). Οι φιλοξενούμενοι παρέμεναν νωθροί και στο 25′ λίγο έλειψε να γίνει το 2-0 όταν ο Κρίζμαν έκανε το σουτ και ο Τζολάκης εντυπωσιακά απέκρουσε.

Στο β’ μέρος ο Μαρτίνς πέρασε τον Κώστα Φορτούνη στον αγώνα και ο Ολυμπιακός πήρε αυτό που ήθελε στο ματς και που δεν είχε στο πρώτο 45λεπτο. Ενέργεια, δύναμη και ταχύτητα. Οι Πειραιώτες μπήκαν φορτσάτοι στο παιχνίδι για να ισοφαρίσουν γρήγορα και το κατάφεραν στο 51’ όταν ο Φορτούνης έκανε τη σέντρα και ο Ελ Αραμπί με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και τα δίχτυα του Χουτεσιώτη για το 1-1 και αυτό άλλαξε αμέσως την ψυχολογία του αγώνα…

Ο Φορτούνης και πάλι στο 59’ έβγαλε τον Ελ Αραμπί μόνο του μπροστά αλλά αντί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, προτίμησε να κάνει δύο ντρίμπλες στον Παντελάκη, να καθυστερήσει και να απομακρύνει ο Χουτεσιώτης, χάνοντας μοναδική ευκαιρία…

Το ματς έγινε.. ροντέο καθώς ο Ολυμπιακός βγήκε μπροστά για το 2ο γκολ και ο ΠΑΣ προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να αιφνιδιάσει και πάλι. Κι ενώ τα στο των Φορτούνη, Καμαρά, Μπουχαλάκη έφυγαν λίγο άουτ, στο 71’ ο ΠΑΣ έχασε την πολύ μεγάλη ευκαιρία για το 2-1. Ο Κρίζμαν σούταρε ο Τζολάκης απέκρουσε, η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι και ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού πρόλαβε να τον μπλοκάρει πριν περάσει την γραμμή (όπως έδειξε και το VAR).

Στο 83’ ήρθε η σειρά του Χασάν να χάσει την πιο μεγάλη ευκαιρία του αγώνα, όταν από λάθος της άμυνας του ΠΑΣ ο Αιγύπτιος ολομόναχος στο πέναλτι έστειλε τη μπάλα σε κενή εστία ψηλά άουτ!

Ο Ολυμπιακός πίεσε για το γκολ, το σημείωσε αλλά αυτό ακυρώθηκε στις καθυστερήσεις ως οφσάιντ του Ελ Αραμπί.

Συγκεκριμένα στο 91’ ο Ελ Αραμπί έκανε το πλασέ με το αριστερό από κοντά, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Χασάν πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η φάση εξετάστηκε από το VAR και ακυρώθηκε μετά από 4 λεπτά. Μια φάση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους Πειραιώτες…

Ο διαιτητής Καραντώνης έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Καμαρά, Eραμούσπε, Κρίζμαν, Μπα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Εραμούσπε, Παντελάκης, Πίρσμαν, Σιόντης (86’ Λιάσος), Καρτάλης (73’ Ντομίνγκες), Κάστρο, Νάουμετς (57’ Λέο), Παμλίδης (86’ Λώλης), Κρίζμαν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Εμβιλά (46’ Φορτούνης), Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς (69’ Χασάν), Αραμπί.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter