Super League 1: Στα πέναλτι σώθηκε ο Ατρόμητος, 2-2 με Απόλλωνα

Super League 1: Στα πέναλτι σώθηκε ο Ατρόμητος, 2-2 με Απόλλωνα

Με δύο πέναλτι του Μανούσου ο Ατρόμητος μπόρεσε να γλιτώσει το κάζο στο Περιστέρι από τον μαχητικό Απόλλωνα που προηγήθηκε δύο φορές αλλά δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο (2-2) στην 9η αγωνιστική της Super League 1.

Να σημειωθεί ότι και σε αυτόν τον αγώνα όπως και σε όλους τους αγώνες της 9ης αγωνιστικής της Super League 1 η σέντρα έγινε ή θα γίνει με ένα λεπτό καθυστέρηση σε ένδειξη διαμαρτυρίας αλλά και συμπαράστασης των παικτών στους συναδέλφους τους, της SL2 και της FL που παραμένουν σε αγωνιστική απραξία αφού τα πρωταθλήματα τους δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα…

Ο Απόλλων προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ με τους Φατιόν στο 4ο λεπτό και τον Ιωαννίδη μετά από φάση διαρκείας στο 47’. Ενδιάμεσα ο Ατρόμητος είχε ισοφαρίσει με πέναλτι του Μανούσου (37’) και στο 65’ κέρδισε δεύτερο πέναλτι σε τράβηγμα του Κιτόκο στον Χριστοδουλόπουλο. Πέναλτι που χρειάστηκαν 7 λεπτά να εκτελεστεί λόγω VAR και διαμαρτυριών των Απολλωνιστών έως ότου ο Μανούσος και πάλι κάνει το 2-2!

Ο διαιτητής Τζήλος έδειξε κίτρινες κάρτες στους Μπετινέλι, Φατιόν, Ρομπέγιο

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Γκάλο, Κιβρακίδης (87’ Τομάσεβιτς), Γούτας, Γκαλβάο, Σάλομον (87’ Ούμπιδες), Χαρίσης (57’ Μπουσούλαζιτς), Χριστοδουλόπουλος, Μανούτσος, Κωτσόπουλος (78’ Ενσικουλού), Μάτιτς (57’ Ριμπέγιο).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Βέρχουλστ, Μπρούσιτς, Χουχούμης (60’ Κιτόκο), Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Κολ (89’ Σλίβκα), Ιωαννίδης (87’ Ντάουντα), Μπεντινέλι, Μουνιέ (60’ Τσαμπούρης), Φατιόν (80’ Μ. Φερνάντεθ)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter