Super League 2: Αυτές είναι οι 30 ομάδες που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα

Super League 2: Αυτές είναι οι 30 ομάδες που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα

Τριάντα ομάδες έλαβαν πιστοποιητικά από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 2. Το αρχικό σχέδιο προέβλεπε ότι η ΣΛ2 θα είχε 36 ομάδες, ωστόσο αυτό δεν κατέστη εφικτό. Σήμερα, για παράδειγμα, από την ΕΕΑ «κόπηκαν» η Ζάκυνθος, η Δόξα Δράμας και ο Πανιώνιος.

Ειδικά για τη Δόξα σημειώνεται από την Επιτροπή ότι η αίτηση για τη χορήγηση πιστοποιητικού είχε υποβληθεί από άτομο που δεν έχει την ιδιότητα του Προέδρου ή Διευθύνοντος Συμβούλου, ούτε καν μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ δεν προκύπτει και συμμόρφωση της ΠΑΕ με την υπ’ αριθμ. Α855/2021 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών.

Υπάρχει, πάντως, μία μικρή πιθανότητα να γίνουν 31 ή 32 οι ομάδες, καθώς εκκρεμεί μια απάντηση της ΕΕΑ για τον Ηρόδοτο, καθώς και ένα αίτημα του Ασπροπύργου να μπει στην κατηγορία, για το οποίο θα αποφανθεί η διοργανώτρια Αρχή.

Οι 30 ομάδες που εξασφάλισαν πιστοποιητικό από την ΕΕΑ και θα συγκροτήσουν τη νέα ΣΛ 2, είναι οι εξής: Ολυμπιακός Β’, Παναθηναϊκός Β’, ΑΕΚ Β’, ΠΑΟΚ Β’, ΑΕΛ, Ξάνθη, Λεβαδειακός, Πανσερραϊκός, Εργοτέλης, Καλαμάτα, Βέροια, Ολυμπιακός Βόλου, Νίκη Βόλου, Τρίκαλα, Επισκοπή, Διαγόρας, Καλλιθέα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Αιγάλεω, Πιερικός, Απόλλων Πόντου, Καραϊσκάκης, Απόλλων Λάρισας, Κισσαμικός (Χανιά), Αστέρας Βλαχιώτη, Αλμωπός Αριδαίας, Κηφισιά, Θεσπρωτός, ΟΦ Ιεράπετρας, Τρίγλια.

Οι ΠΑΕ που κατέθεσαν φάκελο στην ΕΕΑ, αλλά «κόπηκαν» είναι οι εξής: Ρόδος, Σαντορίνη, Ιάλυσος, Καβάλα, Παναχαϊκή, Ζάκυνθος, Πανιώνιος, Δόξα Δράμας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter