Super League 2: Έτοιμες για δράση οι ομάδες που έστειλαν και επιστολή στην ΕΡΤ

Super League 2: Έτοιμες για δράση οι ομάδες που έστειλαν και επιστολή στην ΕΡΤ

Έτοιμοι για επιστροφή στη δράση είναι οι σύλλογοι της Super League 2, όπως προέκυψε από την χθεσινή (19/5) τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησαν.

Οι ομάδες μεταξύ άλλων, αποφάσισαν ομόφωνα την επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις και άμεσα θα καταθέσουν αίτημα να μπουν σε διαδικασία επανεκκίνησης, όπως συμβαίνει ήδη στην Super League 1.

Εξάλλου, αντιπροσωπεία της Λίγκας θα συναντηθεί με τον ΠΣΑΠ για το θέμα των μειώσεων στα συμβόλαια των παικτών, ενώ θα υπάρξει και αίτημα προς την ΕΠΟ για οικονομική ενίσχυση, ώστε οι ομάδες να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν μετα την οικονομική κρίση λόγω πανδημίας. Παράλληλα, θα αποστείλει και επιστολή στην ΕΡΤ με την οποία θα ζητάει προκαταβολή ή μέρος των χρημάτων από τα συμφωνηθέντα προκειμένου να ανασάνουν τα ταμεία των ΠΑΕ, με στόχο τα λεφτά αυτά να χρησιμοποιηθούν για τα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού.

Η ανακοίνωση της Λίγκας αναφέρει: Να σταλεί αίτημα για ομαδικές προπονήσεις στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, καθώς και αιτήματα για συνάντηση μέσω τηλεδιάσκεψης με τον ΠΣΑΠ και την ΕΠΟ για τη διευθέτηση εκκρεμοτήτων και την επίλυση διαδικαστικών θεμάτων σχετικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter