Super League 2: Κουρασμένος ο Ιωνικός, 1-1 με την Ξάνθη

Super League 2: Κουρασμένος ο Ιωνικός, 1-1 με την Ξάνθη

Σε ένα παιχνίδι γεμάτο ευκαιρίες, ο Ιωνικός δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα που πήρε στο 65ο λεπτό με τον Πλατέλλα, βλέποντας την Ξάνθη να ισοφαρίζει τρία λεπτά αργότερα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο πιο σημαντικό ματς της 13ης αγωνιστικής της Super League 2.

Οι Νικαιώτες αν και έδειξαν σημάδια κόπωσης από τα τελευταία δυνατά παιχνίδια, ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο, ανοίγοντας το σκορ με τον Βαγγέλη Πλατέλλα, όμως η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ απάντησε άμεσα με τον Γκαρσία για το 1-1, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Ο -άτυχος- Ιωνικός δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι (μετά την ήττα από τον Εργοτέλη) και βρίσκεται στην 4η θέση της Super League 2 με 22 βαθμούς σε 13 ματς, ενώ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 17 βαθμούς και την 6η θέση.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκίνης, Ομάρ, Παπαγεωργίου (82′ Βλαχομήτρος), Κοτσώνης, Φαζός, Γκοτσούλιας, Νιασέ, Ματσούκας (64′ Μπρίτο 90′ Μουστάκης), Ρόλε (90′ Πογκοσιάν), Πλατέλλας, Κάστρο.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Πέτροβιτς, Βέρκερ, Τζούρμαν, Γκαρσία, Δημούτσος (56′ Καπνίδης), Μπριλάντε, Θυμιάνης, Τάτος (90′ Ντίνας), Μικελτάτζε, Έμπερτ (71′ Σχρόιεν).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter