Super League 2: Πρεμιέρα στα Play Out

Super League 2: Πρεμιέρα στα Play Out

Η πρώτη αγωνιστική των Play out ξεκινάει σήμερα Σάββατο με τους αγώνες ΟΦΗ- Ιωνικός, Ατρόμητος- Απόλλων Σμύρνης, Βόλος- Αστέρας Τρίπολης και Παναιτωλικός –Λαμία.

Ο ΟΦΗ στις 15:00 θα υποδεχθεί τον Ιωνικό στο Ηράκλειο για το παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής. Ο ΟΦΗ θέλει την νίκη για να παραμείνει στην κορυφή των Play out. Ενώ Ο Ιωνικός θέλει το πολύτιμο τρίποντο ώστε να κάνει ένα ακόμα βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται στο Περιστέρι(17:15) τον ουραγό της Βαθμολογίας Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Ατρόμητος στην χειρότερη του σεζόν των τελευταίων χρόνων κινδυνεύει να βρεθεί στην ζώνη υποβιβασμού απέχοντας 5 βαθμούς από αυτήν. Ο Απόλλωνας Σμύρνης έχοντας πετύχει μόλις 2 νίκες στις 26 αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς και δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό στην δεύτερη κατηγορία. Θυμίζουμε ότι στο Ατρόμητος Απόλλων Σμύρνης ορίστηκε ξένος διαιτητής και συγκεκριμένα ο Κορέα από την Πορτογαλία με VAR τον Ούγγρο Μπόγκναρ.

Στις 17:15 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Βόλου με τον Αστέρα Τρίπολης οι δύο ομάδες όπως όλα δείχνουν θα παραμείνουν με άνεση στην κατηγορία. Ο Βόλος αν και στην αρχή αποτελούσε την έκπληξη του πρωταθλήματος στην συνέχεια είχε σταθερά πτωτική πορεία. Οι Αρκάδες προσπάθησαν να εξασφαλίσουν την είσοδο στα πλει-οφ αλλά η κούραση και το δύσκολο πρόγραμμα των τελευταίων αγωνιστικών, με τρεις σερί ήττες από ΑΕΚ, Άρη και Ολυμπιακό δεν του άφησαν πολλά περιθώρια ελπίδας.

Η αγωνιστική κλείνει με τον Αγώνα του Παναιτωλικού με την Λαμία στο Αγρίνιο (19:30). Ο Παναιτωλικός με προπονητή τον Γιάννη Αναστασίου έχει πραγματοποιήσει καλή πορεία κυρίως στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος . Η Λαμία βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς με την παραμονή στην κατηγορία να θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη. Θυμίζουμε η Λαμία συνεχίζει στο κύπελλο Ελλάδας όπου στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, είχε προηγηθεί η μεγάλη πρόκριση επί του Άρη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

ΟΦΗ-Ιωνικός (19/03, 15:00)

Ατρόμητος-Απόλλων (19/03, 17:15)

ΝΠΣ Βόλος-Αστέρας Τρίπολης (19/03, 17:15)

Παναιτωλικός-Λαμία (19/03, 19:30)

Η βαθμολογία των playouts:

7.ΟΦΗ 37
8.Αστέρας Τρίπολης 35
9.Παναιτωλικός 32
10.Βόλος ΝΠΣ 30
11.Ιωνικός 26
12.Ατρόμητος 23
13.Λαμία 18
14.Απόλλων Σμύρνης 13

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter