Super League: 4 παιχνίδια σήμερα για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική

Super League: 4 παιχνίδια σήμερα για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική

Το πιο σημαντικό από τα σημερινά τέσσερα ματς για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, θα διεξαχθεί στις 19.30, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, όπου ο πρώτος στη βαθμολογία Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την ευκαιρία, με νίκη να διατηρήσουν τη διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες τους και να κάνουν ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Από την πλευρά τους οι Αρκάδες, θα επιδιώξουν να αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να «αναπνεύσουν» βαθμολογικά.

Στο ΟΑΚΑ, στις 17.15, η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να πάρει το τρεις βαθμούς από τον φορμαρισμένο, Παναιτωλικό. Ντεμπούτο με την Ένωση αναμένεται να κάνει ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, ενώ ο έτερος των νεοαποκτηθέντων, Ογκνιέν Βράνιες, θα βρίσκεται στον πάγκο.

Η «αυλαία» του σημερινού «κυρίως μενού» της 1ης αγωνιστικής θα ανοίξει στην Κέρκυρα, όπου η τοπική ομάδα θα φιλοξενήσει τον Ατρόμητο, στις 15:00, ενώ στις 17:15 η ΑΕΛ θα φιλοξενήσει τη Βέροια σε παιχνίδι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας και για τις δύο ομάδες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter