Super League: Αφεντικό στη πόλη οι «κίτρινοι»

Super League: Αφεντικό στη πόλη οι «κίτρινοι»

Μετά το σοκ στη Τρίπολη την προηγούμενη αγωνιστική ο Αρης επέστρεψε στις νίκες με μςφατική νίκη 2-1 επί του συντοπίτη ΠΑΟΚ με 2-1 και τον γκρέμισε από την κορυφή της βαθμολογίας στην 17η αγωνιστική της Super League.

Στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή με τον Αρη να ψάχνει τις αντεπιθέσεις αλλά οι φάσεις ήταν ελάχιστες. Αντίθετα τα φάουλ ήταν πολλά και για αυτό το ματς δεν είχε ρυθμό και επικίνδυνες φάσεις στις δύο περιοχές…

Με το ξεκίνημα του β’ μέρους ο Αρης έβαλε φωτιά στο ντέρμπι καθώς στα 30 δεύτερα από τη σέντρα, από μπαλιά του Σαβέριο ο Σουλεϊμάνοφ με προβολή νίκησε τον Βιεϊρίνια και άνοιξε το σκορ (1-0 στο 46’). Ο ΠΑΟΚ άρχισε να πιέζει πιο πολύ αλλά αφήνοντας χώρους πίσω γινόταν επικίνδυνος ο Αρης. Κάπως έτσι ο Μορόν μετά από λάθος του Κεντζιόρα πάσαρε στον Σαβέριο που με εξαιρετικό πλασέ νίκησε τον Κοτάρσκι κάνοντας το 2-0 για τους γηπεδούχους, βάζοντας ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για τον «δικέφαλο».

Ο Λουτσέσκου προχώρησε σε τριπλή αλλαγή για να τονώσει την επίθεση του και ο ΠΑΟΚ απείλησε με τον Κωνσταντέλια με σουτ ελάχιστα άουτ στο 73’ και στο 75’ ο Κωνσταντέλιας βρήκε με κάθετη τον Σβαμπ, αυτός γύρισε την μπάλα, οι αμυντικοί του Άρη σάστισαν και ο Μπάμπα μείωσε το σκορ βάζοντας ξανά τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι… 2-1.

Το ματς έγινε θρίλερ με τον «δικέφαλο» να χάνει τη μεγάλη ευκαιρία στο 88’ όταν ο Κουέστα έσωσε το τετ α τετ με τον Σάστρε. Όπως ευκαιρία έχασε και ο Σβαμπ με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση άουτ και το 2-1 έεμεινε ως το τέλος.

Ο Δανός διαιτητής Σάντι Πούτρος «κιτρίνισε» τους Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Ζιλ, Τάισον, Νταρίντα.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Οντουμπάτζο (90’+4’ Ρόουζ), Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μοντόγια, Νταρίντα, Τζούρασεκ (81’ Ντουκουρέ), Ζιλ, Σουλεϊμάνοφ (90’+4’ Ζαμόρα), Σαβέριο (81’ Παναγίδης), Μορόν (90’+4’ Φεράρι).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (67’ Σάστρε), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Μεϊτέ (67’ Σβαμπ), Ντεσπόντοφ (67’ Ζίφκοβιτς), Μουργκ (55’ Κωνσταντέλιας), Τάισον, Τόμας (82’ Τζίμας).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter