Super League: Αγκαλιά με την παραμονή του ο Ιωνικός, 3-2 εκτός τον Αστέρα

Super League: Αγκαλιά με την παραμονή του ο Ιωνικός, 3-2 εκτός τον Αστέρα

Ο Ιωνικός πέρασε με νίκη 3-2 επί του Αστέρα μέσα στη Τρίπολη στην 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League και πλέον χρειάζεται έναν μόνο βαθμό για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία.

Το πρώτο μέρος βρήκε τον Αστέρα να αιφνιδιάζει με γκολ στο 5′ του Ριέρα αλλά τον Ιωνικό να αντιδράει υποδειγματικά μετά το 20′ και να ισοφαρίζει στο 29′ με τον Τσιγκρίνσκι και να φτάνει στην ανατροπή με το Μάντζη στο 42′.

Στο 51′ ο Μάντζης χρίστηκε για δεύτερη φορά σκόρερ κάνοντας το 1-3, με τον Μουνλαφο να διαμορφώνει το τελικό 2-3 στο 87′. Ο διαιτητής Παπαδόπουλος έδειξε κίτρινες στους Γκαρθία, Τιλίκα, Μύγα, Μπαράλες, Βαλεριάνο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτσής, Γκαρθία, Χριστόπουλος, Αντζουλάς, Άλβαρες, Βαλιέντε (79’ Ιγκλέσιας), Σανταφέ (46’ Μουνάφο), Τιλίκα, Ριέρα (46’ Κρέσπι), Σονί (60’ Σίτο), Μπενίτο (60’ Μπαράλες).

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Σάντσεζ, Ρομαό (88’ Γκοτσούλιας), Βαλεριάνος, Κάνιας, Ντάλσιο (62’ Κιάκος), Άοσμαν (82’ Γκοτσούλιας), Λένις (46’ Τουράμ), Μάντζης (82’ Καμπράλ).

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter