Super League: Αγχωτική αλλά πολύτιμη νίκη ο Ολυμπιακός, 2-0 τον Παναιτωλικό

Super League: Αγχωτική αλλά πολύτιμη νίκη ο Ολυμπιακός, 2-0 τον Παναιτωλικό

Με πολύ άγχος ο Ολυμπιακός πήρε την πολύτιμη νίκη με 2-0 επί του Παναιτωλικού στην 3η αγωνιστική της Super League και πάει ήρεμος στη Λευκωσία για τη ρεβάνς με την Ομόνοια.

Με αρκετές αλλαγές παρέταξε τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς ενόψει της ρεβάνς με την Ομόνοια στη Λευκωσία την ερχόμενη Τρίτη (9/9) για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Πιο σημαντική παρουσία εκείνη του νεαρού Κάιπερς που έκανε ντεμπούτο σε επίσημο ματς των «ερυθρολεύκων».

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ νωθρά το παιχνίδι και ο Παναιτωλικός ήταν εκείνος που στο 15’ έχασε την πολύ μεγάλη ευκαιρία για το 0-1. Ο Ματσόλα πέρασε τον Σεμέδο, έδωσε στον Μάζουρεκ, αυτός έκανε το πλασέ από κοντά και ο Σα με φοβερή απόκρουση έδιωξε σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι χωρίς δημιουργία στα χαφ, καθώς απουσίαζαν οι Βαλμπουενά και Φορτούνης σπατάλησαν ένα ολόκληρο ημίχρονο έχοντας μια ουσιαστικά καλή φάση λίγο πριν το ημίχρονο με κεφαλιά του Ελ Αραμπί αλλά ο Κνετ έκανε σπουδαία απόκρουση, ανάλογη με εκείνη του Σα στο τετ α τετ του Μάζουρεκ…

Στο β’ μέρος ο Μαρτίνς έριξε στο ματς τον Ματιέ Βαλμπουενά (ο Φορτούνης είναι τραυματίας από ένα διάστρεμμα) και ο Ολυμπιακός βρήκε ρυθμό και άρχισε να πιέζει την άμυνα των φιλοξενούμενων και στο 48’ ο Βαλμπουενά βρήκε τον Ραντζέλοβιτς κι αυτός τον Ελ Αραμπί που με πλασέ άνοιξε το σκορ, σημειώνοντας το δεύτερο συνεχόμενο γκολ μετά από εκείνο κόντρα στην Ομόνοια την περασμένη Τετάρτη…

Το γκολ απελευθέρωσε τους γηπεδούχους που δημιούργησαν ευκαιρίες με τους Ραντζέλοβιτς (51’) και Ελ Αραμπί (55’) για το 2-0. Κι ενώ οι Πειραιώτες πίεζαν, στο 59’ από λάθος του Ραντζέλοβιτς, ο Ντίας στην αντεπίθεση του Παναιτωλικού πέτυχε γκολ το οποίο ακυρώθηκε από το VAR σωστά ως οφσάιντ. Στο 73’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μάζουρεκ. Κι ενώ το άγχος είχε κυριεύσει τους Πειραιώτες ο Χασάν στο 86′ έκλεψε τη μπάλα από τον μεντίνα βγήκε τετατετ με τον γκολκίπερ και πάσαρε στον αμαρκάριστο Καφού που έστειλε τη μπάλα στη κενή εστία για το 2-0.

Ο Σιδηρόπουλος κιτρίνισε τους Ματσόλα, Σισέ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Μπρούνο, Χολέμπας, Σισέ, Σεμέδο, Εμβιλά (76’ Καφού), Καμαρά, Κάιπερς (46’ Βαλμπουενά), Μασούρας (65’ Μπουχαλάκης), Ελ Αραμπί (70’ Χασάν), Ραντζέλοβιτς (76’ Ραφίνια).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος (78’ Ταχάρ), Καρασαλίδης, Μάζουρεκ, Ντάλσιο, Τσιγγάρας (65’ Αριγίμπι), Τζανακάκης, Βάντερσον (65’ Μεντίνα), Ματσόλα (77’ Βέργος), Ντίας (72’ Μεντόζα).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter