Super League: Άκεφος αλλά νικητής ο Ολυμπιακός

Super League: Άκεφος αλλά νικητής ο Ολυμπιακός

Σε ρυθμό ρελαντί και με μέτρια απόδοση νίκησε ο Ολυμπιακός τον Ιωνικό στο «Γ.Καραϊσκάκης» . Με το 1-0 που διαμορφώθηκε με γκολ του Μασούρα, οι Πειραιώτες πάτησαν στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League, μετά τη σαββατιάτικη γκέλα της ΑΕΚ απέναντι στον Απόλλωνα (2-2).

Το μοναδικό γκολ σημειώθηκε στο 17ο λεπτό, με σουτ του Γιώργου Μασούρα. μετά από γύρισμα του Γκάρι Ροντρίγκες. Πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα, βρήκε στον αμυντικό Μύγα και στον τερματοφύλακα Χουτεσιώτη, που προσπαθούσαν να διώξουν.

Και οι δύο ομάδες έχασαν σπάνιες ευκαιρίες στο 0-0, αλλά οι τερματοφύλακες νίκησαν στο τετ-α-τετ τους Μασούρα (3’), Τουράμ (5’).

Ο Ολυμπιακός έχασε διπλή ευκαιρία στο 32’ με τους Ροντρίγκες, Α.Καμαρά , ενώ στο 49’ ο Ροντρίγκες αστόχησε μπροστά στον Χουτεσιώτη. Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον έλεγχο του αγώνα χωρίς να δημιουργούν πολλές φάσεις, αλλά και δίχως να κινδυνεύουν με ισοφάριση.

Ο διαιτητής Μανούχος «κιτρίνισε» τους Καμπράλ (13’), Α.Καμαρά (64’), Ρομαό (65’), Άοσμαν (90’).

Από τον Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποιήθηκαν οι: Βάτσλικ, Λαλά, Παπασταθόπουλος (46’ Α.Παπαδόπουλος), Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κούντε (41’ λόγω τραυματισμού Μ.Καμαρά), Εμβιλά, Ροντρίγκες (64’ λόγω τραυματισμού Ονιεκούρου), Α. Καμαρά, Μασούρας (72’ Ανδρούτσος), Τικίνιο (72’ Ελ Αραμπί).

Η σύνθεση του Ιωνικού: Χουτεσιώτης, Μύγας, Βαφέας (90’ Μάναλης), Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Ρομαό, Ντάλσιο, Καμπράλ (76’ Ντελγάδο, 90’ Κάνιας), Ματσούκας (76’ Λένις), Άοσμαν, Τουράμ.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter