Super League: Ανακοινώσεις από Βόλο και Απόλλων Σμύρνης για τα πρόστιμα

Super League: Ανακοινώσεις από Βόλο και Απόλλων Σμύρνης για τα πρόστιμα

Ο Απόλλων Σμύρνης μέσω ανακοίνωσής του γνωστοποιεί ότι δεν θα δίνει εισιτήρια σε φιλοξενούμενους οπαδούς μετά το πρόστιμο των 5.000 ευρώ που του επιβλήθηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.  Στην ίδια λογική κινήθηκε και η ομάδα του Βόλου με του Θεσσαλούς να λένε πως για το πρόστιμο που τους επιβλήθηκε για το ματς με το Παναθηναϊκό φέρουν ευθύνη οι οπαδοί του τριφυλλιού.

Η ανακοίνωση του Απόλλων Σμύρνης: «Μετά το πρόστιμο των 5.000 ευρώ που επιβλήθηκε στην ομάδα μας στον αγώνα με τον Ολυμπιακό εξαιτίας της παρουσίας οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας…

Μετά το πρόστιμο των 3.000 ευρώ που μας είχε επιβληθεί για τον ίδιο λόγο στον αγώνα της ομάδας μας με την ΑΕΚ, δηλαδή και πάλι για την παρουσία των φιλοξενούμενων οπαδών στο γήπεδο μας…

Πρόστιμα δηλαδή σε αγώνες στους οποίους κατά γενική ομολογία οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων είχαν, σε γενικές γραμμές, κόσμια συμπεριφορά….

Πρόστιμα σε αγώνα που η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται διαδικτυακά, ακριβώς όπως ορίζουν οι σχετικές ΚΥΑ (Κοινή Υπουργική Απόφαση).

Αποφασίσαμε τα ακόλουθα: 1) Κλείνουμε το γήπεδο μας και δεν παραχωρούμε εισιτήρια για τα εντός έδρας παιχνίδια μας -ούτε μέσω VIVA- προκειμένου αυτά να μην φτάσουν στα χέρια οπαδών φιλοξενούμενης ομάδας. 2) Θα δίνουμε όπου είμαστε υποχρεωμένοι τον ελάχιστο αριθμό προσκλήσεων στην φιλοξενούμενη ομάδα. 3) Θα επιτρέπουμε φυσικά την είσοδο στο γήπεδο στους φιλάθλους που έχουν διαρκείας της ομάδας μας. 4) Θα πωλούνται εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες μέχρι την παραμονή του ματς και μόνο σε φίλους της ομάδας μας αφού ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπεται. 5) Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος αντίπαλης ομάδας βρει κάποιον παραπλανητικό τρόπο και εισέλθει στο γήπεδο θα τον απομακρύνουμε από αυτό. Παίρνουμε μέτρα καθώς βλέπουμε ότι η προσπάθεια εξόντωσης της ομάδας μας συνεχίζεται με κάθε μέσο.

Σε ένα ποδόσφαιρο που τιμωρεί τη συνέπεια και τη νομιμότητα, οι εισπράκτορες βρήκαν τρόπο σε δύσκολες εποχές να γεμίσουν τα ταμεία τους. Επιβάλλοντας τη «δικτατορία του προστίμου».

Τιμωρούμαστε γιατί αδυνατούμε να κλείσουμε το στόμα οπαδών άλλης ομάδας που προμηθεύτηκαν εισιτήρια με τον τρόπο που η Κοινή Υπουργική Απόφαση επιβάλει. Είμαστε υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε σε μια εποχή που οι ομάδες κάνουν αγώνα προκειμένου να επιβιώσουν και να καλύψουν τις ανάγκες τους πληρώνοντας οικονομικές υποχρεώσεις, αθλητές και υπαλληλικό προσωπικό ήδη μεγάλες καθυστερήσεις. Αρνούμαστε τη δικτατορία των άδικων προστίμων».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος: «Άλλη μια παράλογη και παντελώς άδικη απόφαση, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των λεγόμενων “μεγάλων” του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αντιμετωπίζει η ΠΑΕ Βόλος που με απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής καλείται να πληρώσει πρόστιμο 4.500 ευρώ για σπασμένα καθίσματα, βεγγαλικά και μπουκάλια που ερρίφθησαν στον περιβάλλοντα χώρο από οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας του Παναθηναϊκού, όπως ρητά διαβεβαιώνεται τόσο στην έκθεση των παρατηρητών του αγώνα, όσο και σε αυτής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Η συνεχιζόμενη αυτή παράλογη κατάσταση μας υποχρεώνει για τα εντός έδρας παιχνίδια μας με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό Πειραιώς να επιτρέψουμε την είσοδο μόνο σε φιλάθλους – κατόχους εισιτηρίων διαρκείας. Αν, ωστόσο, οι διοικήσεις των συγκεκριμένων ομάδων το δηλώσουν μπορούμε να διαθέσουμε για τις ανάγκες τους 400 εισιτήρια».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter