Super League: Ανατροπή με 10 παίκτες ο Ιωνικός, 2-2 με τον Παναιτωλικό

Super League: Ανατροπή με 10 παίκτες ο Ιωνικός, 2-2 με τον Παναιτωλικό

Τι κι αν βρέθηκε να χάνει στο 68’ με 2-0; Τι κι αν έμεινε με 10 παίκτες στο 75; Ο Ιωνικός αποδείχθηκε πολύ σκληρό καρύδι για τον Παναιτωλικό και πήρε πολύτιμη ισοπαλία 2-2 μέσα στο Αγρίνιο για την 13η αγωνιστική της Super League.

Παρά τη βροχή οι δύο ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος και είχαν ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ αλλά οι δύο γκολκίπερ κράτησαν ανέπαφες τις εστίες τους. Στο φινάλε του πρώτου μέρους όμως ο Παναιτωλικός κέρδισε πέναλτι σε κράτημα του από τον Ρομαό στον Κορνέλιους και ο Μεντόσα που το εκτέλεσε έκανε το 1-0.

Στο β’ μέρος το ματς άνοιξε κι άλλο αφού οι φιλοξενούμενοι πίεζαν για την ισοφάριση, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν στο 2-0 με γκολ του Ντουάρτε στο 68’. Όμως ο Ιωνικός αντέδρασε άμεσα και στο 71’ μείωσε σε 2-1 με τον Ντάλσιο. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Ρομαό και οι Αγρινιώτες πίστεψαν ότι το ματς τελείωσε. Όμως ο Ιωνικός δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 93’ με δυνατό σουτ του Βαφέα ο οποίος είχε μπει αλλαγή στο ματς τρία λεπτά νωρίτερα!

Κίτρινες κάρτες από τον διαιτητή Τσακαλίδη πήραν οι Ντουάρτε, Μπαρμπόσα, Μόρσεϊ, Βέργος, Σάντσες, Αοσμάν, Βαλεριάνος, Κάνιας ενώ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Ρομαό.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μελίσσας, Αποστολάκης Βργκοτς Κορνέλιους, Χουχούμης, Αντούνες, Φλόρες, Ντουάρτε (83’ Λούι) Μόρσεϊ (88’ Τσιγγάρας) Μεντόσα (60’ Μπαρμπόσα), Καρέλης (60’ Βέργος).

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Σάντσες (89’ Καμπράλ), Ρομαό Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Βαλεριάνος, Κιάκος (61’ Μάναλης), Ντάλσιο, Κάνιας (89’ Ματσούκας), Άοσμαν (93’ Γκοτσούλιας), Λένις (89’ Βαφέας).

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter