Super League: Ένα βήμα πιο κοντά στα προκριματικά του Champions League η ΑΕΚ, 2-0 τον ΟΦΗ

Super League: Ένα βήμα πιο κοντά στα προκριματικά του Champions League η ΑΕΚ, 2-0 τον ΟΦΗ

Έπαιξε όσο χρειαζόταν η ΑΕΚ και νίκησε ξεκούραστα 2-0 τον ΟΦΗ σε αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, κάνοντας παράλληλα συντήρηση δυνάμεων για το κυριακάτικο ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Με τη νίκη της, όχι μόνο παρέμεινε στη 2η θέση της βαθμολογίας αλλά αύξησε τη διαφορά της από τον ΠΑΟΚ (0-0 με τον Παναθηναϊκό) στους τέσσερις βαθμούς…

Ο «δικέφαλος» καθάρισε ουσιαστικά το ματς από το πρώτο ημίχρονο με τα γκολ των Ολιβέιρα (19’) και Σβάρνα (45’). Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι έκαναν συντήρηση και οι Κρητικοί βγήκαν πιο ψηλά μήπως και δημιουργήσουν κινδύνους αλλά απειλούσαν μόνο με μακρινά σουτ…

Στο 65’ δυνατό σουτ του Σακόρ έδιωξε ο Μπάρκας και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε το δοκάρι και τρία λεπτά μετά ο Αραούχο έχασε ευκαιρία σε μοναδικό τετ-α-τετ.

Ο διαιτητής Σιδηρόπουλος κιτρίνισε τους Οικονόμου, Στάικο, Περδίκη, Μάνταλο, Τσιγκρίνσκι

ΑΕΚ: Μπάρκας, Παουλίνιο, Οικονόμου, Σβάρνας, Λόπες, Κρίστιστιτς (80′ Σαμπανάτζοβιτς), Σιμόες, Μάνταλος (80′ Τσιγκρίνσκι), Λιβάγια (69′ Σιμάνσκι, Ολιβέιρα (69′ Αραούχο), Αλμπάνης (27′ Bέρντε)

ΟΦΗ: Γουάλι, Βαφέας, Γιαννούλης (82΄Σουρνάκης), Περδίκης (46′ Νάστος), Μπράουν, Μπολάκης, Σακόρ, Βίκτορ, Στάικος (46′ Μεγιάδο), Ναμπί (59′ Βαζ), Μάνος (46′ Φιγκεϊρέδο)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter