Super League: Άνετη η ΑΕΚ στο Αγρίνιο (2-0)

Super League: Άνετη η ΑΕΚ στο Αγρίνιο (2-0)

Δυνατή παρά τις ελλείψεις της, η ΑΕΚ πέρασε θριαμβευτικά από το Αγρίνιο και ξεκίνησε με το δεξί την κούρσα τα φετινής Super League: 2-0 τον γηπεδούχο Παναιτωλικό, ο οποίος ωστόσο έχασε πέναλτι σε κρίσιμο σημείο του αγώνα.

Η ΑΕΚ έπαιξε καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίωρο του β’ ημιχρόνου και πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 68’, με κεφαλιά του Λιβάγια στο πρώτο δοκάρι, από κόρνερ του Μάνταλου. Ο Παναιτωλικός κέρδισε πέναλτυ στο 75’ σε ανατροπή του Ντίας από τον Τσιγκρίνσκι, αλλά ο τερματοφύλακας Τσιντώτας προστάτευσε το προβάδισμα του «Δικεφάλου», στην άσχημη εκτέλεση του Ματσόλα.

Οι Ολιβέιρα (51’), Σιμόες (53’), Ανσαριφάρντ (54’) έχασαν καλές ευκαιρίες για την ΑΕΚ πριν το γκολ, ενώ ο Μάνταλος, που μπήκε στο παιχνίδι μετά την ανάπαυλα, άλλαξε τις ισορροπίες του παιχνιδιού. Ο ίδιος πέτυχε το δεύτερο γκολ σφραγίζοντας το διπλό στο 88ο λεπτό, από προσπάθεια του Ολιβέιρα στρώσιμο του Σιμόες. H αξιοσημείωτη παρουσία του νεαρού Βασιλαντωνόπουλου ήταν η έκπληξη του Μάσιμο Καρέρα.

Οι Καρασαλίδης, Χνιντ, Σβάρνας, Ολιβέιρα, Λιβάγια, Παουλίνιο, Τσιγκρίνσκι είδαν την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Αγγελάκη.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Καρασαλίδης, Κωνσταντόπουλος, Λιάβας (81’ Μεντίνα), Τζανακάκης (73’ Μεντόσα), Βάντερσον, Ντάλσιο (85’ Βέργος), Τσιγγάρας (81’ Ταχάρ), Μάζουρεκ, Ντίας, Ματσόλα (81’ Αριγκίμπι).

AEK: Τσιντώτας, Χνιντ (46’ Μάνταλος), Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμόες (90’ Σιμόες), Λιβάγια (90’ Αλμπάνης), Παουλίνιο, Ινσούα, Ανσαριφάρντ (80’ Λόπες), Ολιβέιρα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter