Super League: Απίστευτη ανατροπή Ατρομήτου και «αυτοκτονία» ΠΑΟΚ (3-2)

Super League: Απίστευτη ανατροπή Ατρομήτου και «αυτοκτονία» ΠΑΟΚ (3-2)

Ο Ατρόμητος πέτυχε την πιο παλικαρίσια φετινή του νίκη με 3-2 επί του ΠΑΟΚ με μια επική ανατροπή στο φινάλε του αγώνα για την 15η αγωνιστική της Super League 1 και απομάκρυνε τον «δικέφαλο» 10 ολόκληρους βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας. Ηταν ένα ματς-«αυτοκτονία» για τους θεσσαλονικείς που έχασαν πέναλτι, προηγήθηκαν 1-2 στο 82’ κι όμως κατάφεραν να χάσουν!

Οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι στο 15 σε ανατροπή του Σβαμπ από τον Κωτσόπουλο. Όμως ο Τζόλης που το εκτέλεσε έστειλε την μπάλα άουτ και ο «δικέφαλος» έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί. Ο ΠΑΟΚ δεν έχασε πάντως την συγκέντρωση του πίεσε τον γηπεδούχο και δικαιώθηκε στο 22’ όταν από σέντρα του Τζόλη ο Σβιντέρσκι πρόλαβε τους αμυντικούς και με κεφαλιά έκανε το 0-1 με τη βοήθεια του VAR.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ ήλεγξε το ρυθμό του αγώνα χωρίς να κινδυνεύσει από τον Ατρόμητο.

Στο β’ μέρος ο ΠΑΟΚ είχε τις ευκαιρίες για το 0-2 με τους Σβιντέρσκι και Ζίβκοβιτς αλλά ο Μανδάς έσωσε τους γηπεδούχους. Τελικά χρειάστηκε ένα αβίαστο λάθος του Γιαννούλη που έδωσε λάθος πάσα στον Μουνίρ που είχε μόλις τέσσερα λεπτά στο ματς κι αυτός πήρε το «δώρο» και με κεραυνό έξω από τη μεγάλη περιοχή του Πασχαλάκη έγραψε αναπάντεχα το 1-1.

Ο «δικέφαλος» πέρασε για τα καλά μπροστά με την είσοδο στο ματς των νεοαποκτηθέντων Κρμέντσικ και Ουάρντα και του Νινούα και οι δύο τελευταίοι συνεργάστηκαν για το 1-2 στο 82’. Κόρνερ του Νινούα κεφαλιά του Ουάρντα και ξανά προβάδισμα ο ΠΑΟΚ. Όμως η επιπολαιότητα των αμυντικών του ΠΑΟΚ ήταν τέτοια, που για μια ακόμη φορά, μετά από γκολ που σημειώνει ο «δικέφαλος», δέχεται κιόλας! Τρία λεπτά μετά, στο 85’ ο Χριστοδουλόπουλος έκανε τη σέντρα ο Μάτιτς έπιασε αέρα και ο Χαρίσης που καιροφυλακτούσε έκανε το 2-2. Και σα να μην έφτανε αυτό ο Ατρόμητος επεφύλαξε στους Θεσσαλονικείς το απόλυτο σοκ καθώς στο 92’ ο Νάτσος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ αρχικά ακυρώθηκε για οφσάιντ. Όμως με τη βοήθεια του VAR φάνηκε ότι ο σκόρερ ήταν σε κανονική θέση, το γκολ μέτρησε και οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν έξαλλά μια πολύ μεγάλη νίκη…

Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος κιτρίνισε τους Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδη, Γξακβάο, Ζίβκοβιτς, Κιβρακίδη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κανάντι): Γιαννιώτης (32’ Μανδάς), Γούτας, Γκαλβάο, Γκάλο, Σάλομον, Κιβρακίδης, Νταβιώτης (60’ Μουνίρ), Νάτσος, Χαρίσης, Μανούσος (75’ Χριστοδουλόπουλος), Κωτσόπουλος (75’ Μάτιτς).

ΠΑΟΚ (Γκαρσία): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Ντούγκλας Αουγκούστο, Σβαμπ (71’ Ελ Καντουρί), Ζίβκοβιτς (77’ Νινούα), Μουργκ (71’ Ουάρντα), Τζόλης (66’ Λάμπρου), Σβιντέρσκι (77’ Κρμέντσικ).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter