Super League: Αυλαία με νίκη ο Ολυμπιακός 3-2 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ που αποδοκιμάστηκε έντονα

Super League: Αυλαία με νίκη ο Ολυμπιακός 3-2 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ που αποδοκιμάστηκε έντονα

Με χατ τρικ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί σε ένα ματς που έγινε απλά για να τελειώσουν και τυπικά τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, ο Ολυμπιακός νίκησε 3-2 την απογοητευμένη ΑΕΚ  στο ΟΑΚΑ…

Οι λιγοστοί οπαδοί της ΑΕΚ πήγαν στο γήπεδο για να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους επειδή η ομάδα τους έμεινε εκτός Ευρώπης. Κατά την είσοδο των ποδοσφαιριστών του “δικεφάλου” στον αγωνιστικό χώρο υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες με σύνθημα «παίκτες μπ…. βγάλτε τη φανέλα».

Στο… στόχαστρο των οπαδών των “κιτρινόμαυρων” βρέθηκε ο συνεργάτης του Δημ. Μελισσανίδη, Γιάννης Παπαδόπουλος, για τον οποίο ακούστηκαν πολλά υβριστικά συνθήματα.

Εξάλλου, στο πέταλο των οργανωμένων είχε αναρτηθεί πανό από την Original, το οποίο έγραφε: «Παίκτες γαμ…. η ΑΕΚ δεν πεθαίνει, Μελισσανίδη ξύπνα ή φύγε».

Οι δυο ομάδες παρουσιάστηκαν με πολλές αλλαγές και είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κώστας Φορτούνης επανεμφανίστηκε στη βασική 11άδα των “ερυθρολεύκων” μετά από έναν χρόνο και 22 μήνες!

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 14′ με σουτ του Τσούμπερ εν μέσω πανηγυρισμών αλλά και αποδοκιμασιών. Ο Ολυμπιακός αντέδρασε και ισοφάρισε στο 20′ με τον Ελ Αραμπί.

Στο 48′ ο Γκαρσία με κεφαλιά έκανε το 2-1 αλλά ο Ελ Αραμπί με το 15ο γκολ του φέτος ισοφάρισε εκ νέου 2-2. Στο 76′ ο Σάκχοφ από κοντά πέτυχε γκολ αλλλα ακυρώθηκε από το VAR για οφσάιντ του σκόρερ. Και στο 86′ ο Ελ Αραμπί με το 16ο γκολ του, έφθασε στο χατ τρικ κάνοντας το 2-3.

Ο Ολλανδός Μακέλι “κιτρίνισε” τους Λε Ταλέκ, Μασούρα, Μισελέν.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μήτογλου (53′ Κορνέζος), Λε Ταλέκ, Σβάρνας (77′ Μιτάι), Μισελέν, Κριχόβιακ (46′ Σάκχοφ), Χατζισαφί, Μοχαμάντι (76′ Ρότα) Τάνκοβιτς, Γκαρσία (83′ Μουστακόπουλος), Τσούμπερ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κρίστινσον (90′ Καραργύρης), Ανδρούτσος, Σισέ, Μπα, Κίτσος, Κούντε, Μπουχαλάκης (79′ Κανέ), Φορτούνης (46′ Μασούρας), Βαλμπουενά (79′ Καρβάλιο), Βρουσάι (64′ Λόπες), Ελ Αραμπί.

Περίπατος του Άρη

Στα Γιάννινα, σε ένα ακόμη αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι ο Αρης νίκησε 3-0 τον ΠΑΣ και τερμάτισε στην 3η θέση της Σούπερ Λίγκας.

Ο Φαμπιάνο άνοιξε το σκορ στο 8′ και στο 22′ ο Καμαρά έγραψε το 0-2. Το σκορ έκλεισε στο 83′ ο Εμπαγκατά.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Λοντίγκιν, Σάλιακας (73′ Οικονομόπουλος), Εραμούσπε, Κάργας, Ποζνάνσκι (63′ Κόντε), Καραχάλιος, Στάνκο, Γκαρντάβσκι, Σνάιντερ, Κύρκος, Περέα.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Εμπακατά, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Σάκιτς, Ντουκουρέ, Ματίγια, Μαντσίνι (58′ Γκάμα), Ιτούρμπε (53′ Γκαρσία), Καμαρά (72′ Δεληζησης), Πάλμα.

*Η τελική βαθμολογία:

1.Ολυμπιακός 83

2.ΠΑΟΚ 64

3.Αρης 62

4.Παναθηναϊκός 61

5.ΑΕΚ 56

6.ΠΑΣ Γιάννινα 46

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter