Αδιέξοδο για το πρωτάθλημα

Super League: Δεν κάνει πίσω η NOVA - Επιμένει στη μείωση των ομάδων

Παράταση πήρε η λήψη απόφασης για τα τηλεοπτικά στη Super League, καθώς το σημερινό διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού θα συνεχιστεί την προσεχή Παρασκευή (21/7).

Αν και ακόμη δεν υπάρχει κάτι επίσημο, εν τούτοις οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το συμβόλαιο της διοργανώτριας με τη NOVA θα μειωθεί κατά ένα χρόνο και πως υπάρχει διαφωνία των 12 συλλόγων της κατηγορίας με τις τέσσερις «μεγάλες» ομάδες του πρωταθλήματος, από τις οποίες ζητούν να απορροφήσουν τη μείωση που έχει προτείνει η συνδρομητική πλατφόρμα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή της συνεδρίασης, προκειμένου οι εκπρόσωποι των «τεσσάρων» να ενημερώσουν τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ.

Επιμένει στη μείωση η NOVA

Καμία πρόθεση να κάνει πίσω στη διαπραγμάτευση με τη διοργανώτρια του πρωταθλήματος για τα τηλεοπτικά και τη μείωση κατά 18% στο σχετικό συμβόλαιο δεν δείχνει η NOVA. Η συνδρομητική πλατφόρμα παραμένει αμετακίνητη στο αίτημά της, την ώρα που οι άνθρωποί της φέρονται διατεθειμένοι να συζητήσουν άλλα θέματα, όπως για παράδειγμα το να δοθεί στους συλλόγους μέρος του ποσού που είχε παρακρατηθεί πέρυσι από τις ρήτρες, εξαιτίας της αναβολής κάποιων αγωνιστικών.

Σχολιάζοντας την εξέλιξη του σημερινού διοικητικού συμβουλίου της Super League, που θα συνεχιστεί την Παρασκευή, στελέχη της εταιρείας παρατήρησαν δηκτικά ότι ένα μήνα πριν από την πρεμιέρα της νέας περιόδου ο συνεταιρισμός ακόμη δεν έχει κάνει την προκήρυξη του πρωταθλήματος, ούτε μετουσίωσε σε πράξεις τις αποφάσεις που είχε συμφωνήσει από τον Μάρτιο, με κυριότερη τη μείωση των ομάδων. Όπως σημείωναν δε, η υλοποίηση αυτών των αποφάσεων στην προκήρυξη της νέας περιόδου αποτελεί το ελάχιστο καθήκον των ΠΑΕ προς την κατεύθυνση ανάκτησης της αξιοπιστίας τους.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.