Super League: Δια ποδός…Λέτο η επιστροφή του ΠΑΟ στις νίκες

Super League: Δια ποδός…Λέτο η επιστροφή του ΠΑΟ στις νίκες

Μετά την ισοπαλία στη Λάρισα και την ήττα στα Χανιά, από τον Πλατανιά, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε της Κέρκυρας με 1 – 0, μέσα στο «Απόστολος Νικολαϊδης», για την εξ αναβολής 2η ημέρα της Super League. Τους πράσινους «έσωσε» ο Σεμπάστιαν Λέτο, που πέτυχε το νικητήριο γκολ, λίγο πριν την εκπνοή της αναμέτρησης.

Ο Ντουαλά είχε ένα καλό αλλά άστοχο σουτ στο 23΄, για να «απαντήσει» στο 24΄ ο Κουρμπέλης με μια μακρινή «βολίδα», που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Κουτζαβασίλη.

Στο 40΄ οι «πράσινοι» έχασαν νέα ευκαιρία, όταν ο Λέτο γύρισε την μπάλα στον Βιγιαφάνιες, αλλά το σουτ του Αργεντινού μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ, ενώ το ίδιο συνέβη στο 48΄, με τη μακρινή προσπάθεια του Λουντ.

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα χιόνιζε, γεγονός που δυσκόλευε πάρα πολύ τις προσπάθειες των παικτών, όμως η Κέρκυρα έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 80΄ με τον Γεωργίου, που θέλησε να «εκτελέσει» με τη μία στο γύρισμα του Ζορμπά, αλλά σούταρε άτσαλα.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής έμελλε να είναι και ο μοιραίος για την ομάδα του, καθώς στο 83ο λεπτό βρήκε την μπάλα άσχημα, σε εύκολη φάση, παραχωρώντας κόρνερ.

Από την εκτέλεσή του ο Λέτο σηκώθηκε ανενόχλητος και με καρφωτή κεφαλιά χάρισε την έβδομη εφετινή νίκη στην ομάδα του, σκοράροντας το πέμπτο προσωπικό τέρμα του και πρώτο μετά τον Οκτώβριο του 2016.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter