Super League: Δίκαιη μοιρασιά, Ατρόμητος- Παναιτωλικός 1-1

Super League: Δίκαιη μοιρασιά, Ατρόμητος- Παναιτωλικός 1-1
SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ατρόμητος και Παναιτωλικός μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς (1-1) στο Περιστέρι για την 3η αγωνιστική της Super League.

Το πρώτο μέρος δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αλλά παρ’ όλα αυτά ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ στο 33’ με τον Καρέλη που επωφελήθηκε λάθους του Χατζηισαία κι έκανε το 0-1. Στο επόμενο λεπτό ο Σιδηρόπουλος έδειξε κόκκινη κάρτα στον Ντουάρτε του Παναιτωλικού για σκληρό μαρκάρισμα, όμως αφού είδε τη φάση στο VAR πήρε πίσω την κόκκινη κι έδειξε κίτρινη στον παίκτη του Παναιτωλικού που συνέχισε με 11 παίκτες…

Στο 2ο ημίχρονο ο Ατρόμητος κατάφερε να ισοφαρίσει γρήγορα το σκορ (51’) όταν από κάθετη πάσα του Κουέν ο Ροτάριου πλάσαρε για το 1-1. Στη συνέχεια το παιχνίδι παίχτηκε περισσότερο στη μεσαία γραμμή και το 1-1 παρέμεινε ως το τέλος παρά το ψαλιδάκι του Τζαβίδα στις καθυστερήσεις που μπλόκαρε ο Ανέστης.

Ο διαιτητής Σιδηρόπουλος έδειξε κίτρινες κάρτες στους Χατζηθεοδωρίδη, Μλάντεν, Κουέν, Ντουάρτε, Αποστολάκη, Ροτάριου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Σουάρεθ (76’ Μαυρομάτης), Χατζηϊσαΐας, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Κουέν, Μουνίθ (80’ Τζοβάρας), Ρομπάιγ (80’ Φρίντζονσον), Ροτάριου, Κιάρτανσον (84’ Τζαβίδας).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Αποστολάκης (72’ Λιάβας), Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης (72’ Χουχούμης), Μλάντεν, Φλόρες, Νταγκό (85’ Μάρτενσον), Ντουάρτε, Σενγκέλια (58’ Κολοβός), Καρέλης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter