Super League: Διπλό για πλέι οφ ο Αρης στη Τρίπολη (0-2 τον Αστέρα)

Super League: Διπλό για πλέι οφ ο Αρης στη Τρίπολη (0-2 τον Αστέρα)

Ο Αρης πέτυχε δεύτερη σερί νίκη με τον Μπούργος στον πάγκο του, αυτή τη φορά, με 2-0 μέσα στη Τρίπολη επί του Αστέρα, τον προσπέρασε στη βαθμολογία
μετά την 25η αγωνιστική της Super League 1 και τον κράτησε ζωντανό στη μάχη της εξάδας για τα πλέι οφ.

Στο πρώτο μέρος ο Αρης είχε την υπεροχή αλλά ο Αστέρας ήταν πιο επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις του. Πάντως έλειψαν οι καλές φάσεις και χρειάστηκε μια ωραία ατομική προσπάθεια του Καμαρά στο 41′ ο οποίος έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 2ο ημίχρονο ο Αστέρας πίεσε για την ισοφάριση και είχε δοκάρι με τον Ριέρα στο 56′. Ομως η πίεση δεν είχε αποτελέσματα και όχι μόνο αυτό, αλλά στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (97′) ο Σάσα διαμόρφωσε απο κοντά το τελικό 0-2.

Ο Πορτογάλος διαιτητής Μορέιρα “κιτρίνισε” τους Μουνάφο, Σίτο, Μπαράλες, Πίτσου, Κουέστα, Σούντγκρεν.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Άλβαρες, Πίτσου (90′ Μπενίτο), Βαλιέντε (76′ Τιλίκα), Μουνάφο, Σίτο (76′ Ιγκλέσιας), Ριέρα (60′ Κρέσπι) Σονί (60′ Καπίγια), Μπαράλες.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Σάσα, Εντιαγέ (59′ Μπερτόλιο, 68′ Ντουκουρέ), Μαντσίνι, Ιτούρμπε (59′ Γκάμα), Ματίγια (68′ Γκαρσία), Καμαρά (85′ Μπεναλουάν)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter