Super League: «Διπλό» με ανατροπή για την ΑΕΛ, 2-1 τον ΠΑΣ με γκολ του 19χρονου Πινακά

Super League: «Διπλό» με ανατροπή για την ΑΕΛ, 2-1 τον ΠΑΣ με γκολ του 19χρονου Πινακά

Η ΑΕΛ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Πινακά νίκησε εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-1) και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα με το πρώτο της «τρίποντο» στο πρωτάθλημα Ο 19χρονος επιθετικός πέτυχε και τα δύο γκολ της Λάρισας, ενώ οι γηπεδούχοι από το 55’ αγωνίστηκαν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Λώλη.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό και στο 11’ δημιουργήθηκε η πρώτη μεγάλη φάση για τον ΠΑΣ. Ο Παμλίδης πάτησε περιοχή, αλλά το πλασέ του έφυγε ελάχιστα άουτ. Η Λάρισα απάντησε στο 19’. Ο Πινακάς έφυγε στην κόντρα-επίθεση πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έδωσε την μπάλα στον αμαρκάριστο Πλατέλλα, ο οποίος δεν μπόρεσε να σκοράρει. Δύο λεπτά αργότερα η ΑΕΛ απείλησε και πάλι. Ο Ηλιάδης έπιασε την κεφαλιά, όμως έδιωξε πάνω στη γραμμή της εστίας ο Σάλιακας.

Στο 44’ ο Λεό άνοιξε την μπάλα στον Πίρσμαν, αυτός έβγαλε την σέντρα και ο Ελευθεριάδης αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Στο 55’ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες, επειδή ο Λώλης αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρόλα αυτά κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ στο 61’ με τον Λεό. Στην συνέχεια μίλησε όμως ο Πινακάς, ο οποίος σκόραρε δύο φορές στο 66’ και στο 85΄.

O Βρέσκας έδωσε κίτρινη κάρτα τους, Πλατέλλα, Κριζμάν, Σιόντης, Τόρζε, Φιλίπ, Γιούνες.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Εραμούσπε, Παντελάκης, Πέρσμαν, Κάργας (86′ Μπρένερ), Ντομίνγκες (72′ Λιάσος), Λώλης, Ελευθεριάδης (46′ Σιόντης), Λεό (72′ Κριζμάν), Παμλίδης (62′ Καρτάλης).

ΑΕΛ: Νάγκι, Μπέρτος, Μιχαήλ (63′ Ντουρμισάι), Σπαρβ (79′ Κωστή), Φίλιπ, Μιλοσάβλιεβιτς, Πλατέλλας (79′ Γιουνές), Ηλιάδης, Μούζεκ, Νικολιάς (68′ Τόρζε), Πινακάς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter