Super League: «Διπλό» με ανατροπή για τον ΠΑΣ, νίκησε 2-1 τον Παναιτωλικό

Super League: «Διπλό» με ανατροπή για τον ΠΑΣ, νίκησε 2-1 τον Παναιτωλικό

Ο ΠΑΣ Γιάννινα «άλωσε» το Αγρίνιο με ανατροπή, επικρατώντας 2-1 του Παναιτωλικού, ο οποίος είναι «καρφωμένος» στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν στο σκορ με τον Αριγίμπι στο 16’, ενώ στο 45’ είχαν δοκάρι με τον Ντίας Χόρχε.

Στο 52’ ο Τσότσαλιτς ανέτρεψε τον Παμλίδη και δύο λεπτά αργότερα ο Κρίζμαν ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα (1-1).

Στο 82’ ο Βέργος έχασε μοναδική ευκαιρία να προηγηθεί και πάλι στο σκορ ο Παναιτωλικός και στο 84’ ο Κάργας με καρφωτή κεφαλιά έδωσε το «τρίποντο» της νίκης στον ΠΑΣ.

«Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσαμε να πάμε με μεγαλύτερο σκορ στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε την ευκαιρία στον ΠΑΣ να μπει στο παιχνίδι με το πέναλτι για το οποίο έχω ενστάσεις. Η διαιτησία βοήθησε τον αντίπαλο μας. Έχουμε μεταπτώσεις από ημίχρονο σε ημίχρονο, που με προβληματίζουν πολύ», δήλωσε ο τεχνικός του Παναιτωλικού Τραϊανός Δέλλας.

Ο Ευαγγέλου έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ντίας Χόρχε, Μπαρμπόσα, Λιάσο, Ντομίγκεζ.

Παναιτωλικός (Δέλλας): Κνετ (46’ Μελίσσας), Περέιρα, Κωνσταντόπουλος, Τσότσαλιτς, Τζανακάκης, Τσιγγάρας (83’ Ντάλσιο), Ταχάρ (68’ Μάζουρεκ), Μπαρμπόσα, Αριγίμπι (74’ Βέργος), Ντίας Χόρχε, Ντουάρτε (74’ Καρέλης).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Παντελάκης, Κάργας, Σάλιακας, Πίρσμαν, Ντομίνγκεζ, Κάστρο (Λιάσος 46′), Καρτάλης (87’ Εραμούσμπε), Νάουμετς (37’Μπρένερ), Παμλίδης (83’ Μιλιντσεάνου), Λεό (46’ Κρίζμαν).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter