Super League: «Διπλό» παραμονής από την Λαμία, 1-0 τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη

Super League: «Διπλό» παραμονής από την Λαμία, 1-0 τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη

Η Λαμία πέτυχε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα με 1-0 στη Ριζούπολη, σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Super League κι έκανε ένα πολύ μεγάλο άλμα για την παραμονή της στην κατηγορία αφού έφτασε στην 12η θέση προσπερνώντας τον Παναιτωλικό.

Το ματς ήταν κακό ποιοτικά με πολλά λάθη, πολλή δύναμη και αρκετά φάουλ. Στο 11’ η Λαμία βρήκε δίχτυα με τον Αραμπούλι αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ, όμως στο 30’ η Λαμία κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Φατιόν, που ελέγχθηκε από το VAR και ο Αραμπούλι έκανε στο 32’ το 0-1.

Στο β’ μέρος ο Απόλλωνας πίεσε περισσότερο αλλά και πάλι δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ ενώ η Λαμία διαχειριζόταν το υπέρ της 1-0 και το οποίο κατάφερε να κρατήσει ως το τέλος.

Ο διαιτητής Ζαχαριάδης έδειξε κίτρινες κάρτες στους Ρόμανιτς (δύο και αποβλήθηκε στο 88’), Φατιόν, Τσαμπούρη, Ρόμανιτς, Κάλισιρ, Λισγάρα.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βέρχουλστ, Μπρούτσιτς, Λισγάρας, Κάλισιρ (86’ Ντομίνγκες), Τσαμπούρης (77’ Μπαξεβανίδης), Τσιλούλης, Φατιόν (77’ Mουνιέ), Σλίβκα, Τομάς, Ιωαννίδης, Ντάουντα.

ΛΑΜΙΑ: Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνες, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Ντέλετιτς (90’ Μπιάρνασον), Αραμπούλι (73’ Τζέιμς), Ρόμανιτς, Καραμάνος (82’ Μπα).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter