Super League: «Διπλό» παραμονής για την Λαμία, 2-1 τον ΠΑΣ

Super League: «Διπλό» παραμονής για την Λαμία, 2-1 τον ΠΑΣ

Μεγάλη νίκη με ανατροπή για την Λαμία κόντρα στον ΠΑΣ. Οι Γιαννιώτες προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 1-0, αλλά οι φιλοξενούμενοι με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο και πρωταγωνιστή τον Μίλος Ντέλετιτς επικράτησαν με 2-1 και έκαναν μεγάλο βήμα για την παραμονή τους στην Σούπερ Λίγκα 1.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό και η Λαμία έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει στο 3’ με τον Τζανδάρη. Το 1-0 έγινε στο 10’. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μιλιντσεάνου πήρε την κεφαλιά πάσα προς τον Μπρένερ, ο οποίος από πολύ κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα (1-0).

Με την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου ήρθε η ισοφάριση. Ο Ντέλετιτς εκτέλεσε φάουλ και ο Τζανετόπουλος με κεφαλιά νίκησε τον Λοντίγκιν (1-1).

Στο επόμενο λεπτό ο ΠΑΣ είχε δοκάρι. Ο Τζανετόπουλος έκανε λάθος υπολογισμό και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Επασί.

Οι φιλοξενούμενοι έψαχναν το δεύτερο γκολ και στο 73’ είχαν δοκάρι με τον Ντέλετιτς, ενώ στο 77’ ο Επασί απέκρουσε σουτ του Παμλίδη.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 82’. Ο Ντέλετιτς, μετά από ασίστ του Βασιλακάκη, είχε εξαιρετικό τελείωμα και έδωσε στην ομάδα του το «τρίποντο».

Ο Τ. Παπαπέτρου έδειξε κίτρινη κάρτα στους Καρτάλη, Αντέτζο, Ντέλετιτς, Mπεχεράνο, Επασί.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Λοντίγκιν, Οικονομόπουλος (62’ Σάλιακας), Εραμούσπε, Παντελάκης, Πεέρσμαν (23’ Πήλιος), Καρτάλης (62’ Παμλίδης), Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Μπρένερ (84’ Γροσδάνης), Ελευθεριάδης (84’ Λιάσος), Μιλιντσεάνου.

ΛΑΜΙΑ: Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Ορτέγκα, Βύντρα, Τζανδάρης, Ντέλετιτς (88’ Γκούγκα), Μπεχαράνο, Μπιάρνασον (75’ Βασιλακάκης), Καραμάνος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter