Super League: Δυσκολεύτηκε, αλλά νίκησε τον Λεβαδειακό ο Παναθηναϊκός με 1-0

Super League: Δυσκολεύτηκε, αλλά νίκησε τον Λεβαδειακό ο Παναθηναϊκός με 1-0

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες, μετά τις γκέλες με Ιωνικό και ΟΦΗ, επικρατώντας στην Λιβαδειά 1-0 της τοπικής ομάδας.

Οι πράσινοι στα πρώτα 30 λεπτά είχαν προβληματική απόδοση, αλλά μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου πέτυχαν ένα γκολ και είχαν ένα δοκάρι. Το σκορ άνοιξε στο 35’ ο Βέρμπιτς και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παλάσιος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Στογιάνοβιτς. Στο επόμενο λεπτό ο Σπόραρ με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου υπήρξε ρίψη δακρυγόνων της αστυνομίας μέσα στην κερκίδα που βρίσκονταν οι φίλοι του Παναθηναϊκού με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πανικός. Φίλαθλος του τριφυλλιού παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα και μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με 15 λεπτά καθυστέρηση και στο 55’ ο Παλάσιος δεν μπόρεσε και πάλι να νικήσει τον Στογιάνοβιτς, ενώ στο 63’ ο Μπρινιόλι με εντυπωσιακή επέμβαση, μετά από σουτ του Βρακά, κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Ο Πούχατς, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα, σκόραρε στο 82’, αλλά το γκολ δεν μέτρησε για επιθετικό φάουλ.

Ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής) έδειξε κίτρινη κάρτα στον Συμελίδη.

Λεβαδειακός: (Γιάσμινκο Βέλιτς): Στογιάνοβιτς, Κωνσταντινίδης, Βήχος, Τσάπρας, Μπαχανάκ, Χάμοντ (65’ Μεχία), Νίκας (46’ Βρακάς), Μουτίνιο, Τορό (75’ Λούα Λούα), Συμελίδης (84’ Γιαννιώτας), Δούμτσιος (76’ Τσιριγώτης).

Παναθηναϊκός: (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας (80’ Βαγιαννίδης), Χουάνκαρ (80’ Πούχατς), Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Κουρμπέλης, Τσέριν, Μπερνάρντ, Βέρμπιτς (69’ Τσοκάι), Παλάσιος, Σπόραρ (80’ Ιωαννίδης).

**Στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 16ης αγωνιστικής ο ΟΦΗ παραχώρησε ισοπαλία στον Βόλο (0-0).

Ο Αγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών) έδειξε κίτρινη κάρτα στους  Πασαλίδη, Μεγιάδο, Βούρο, Εσκοβάλ, Πίρινεν.

ΟΦΗ: Mανδάς, Βούρος, Διαμαντής, Πασαλίδης (83’ Ντουρμισάι), Λάρσον, Μεγιάδο, Ντιουσέ (76’ Περέα), Μπαλογιάννης, Νέιρα (82’ Τσιλιανίδης), Τοράλ, Ντίκο (76’ Γκερέρο).

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Λούνα, Πίρινεν, Εσκοβάλ, Μεταξάς, Μπαριέντος, Νοκέρ (36’ Καρτάλης, 61’ Ουές), Ντέλετιτς, Μεσκίδα (65’ Σιέλης), Κούτσιας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter