Super League: Εμειναν στο 0-0 ΑΕΚ και Παναθηναϊκός

Super League: Εμειναν στο 0-0 ΑΕΚ και Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός πήρε αυτό που ήθελε στο ΟΑΚΑ (0-0) από την ΑΕΚ στην 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και κράτησε τον “δικέφαλο” πίσω του στους δυο βαθμούς.

Υπό το βλέμμα του νέου της προπονητή Ματίας Αλμέιδα η Ενωση είχε τον έλεγχο του αγώνα εκμεταλλευόμενη τα “πράσινα” λάθη στη μεσαία γραμμή. Στο 29′ είχε δοκάρι σε σουτ του Χατζισαφί και δύο καλές ευκαιρίες με τους Κριχόβιακ και Γκαρσία. Αντίθετα ο Παναθηναϊκός είχε μόλις ένα καλό πεντάλεπτο στο πρώτο μέρος χωρίς κάτι ουσιαστικό. Παράλληλα στάθηκε τυχερός στο 45′ που δεν έμεινε με 10 παίκτες καθώς ο ρέφερι χάρισε τη 2η κίτρινη στον Βιγιαφάνιες για επικίνδυνο φάουλ στον Κριχόβιακ και σωστά τον αντικατέστησε στην ανάπαυλα ο Γιοβάνοβιτς.

Στο β’ μέρος η ΑΕΚ που ήταν εκείνη που ήθελε πάση θυσία νίκη, συνέχισε να πιέζει τους “πράσινους” που αμύνονταν κι έψαχναν τις αντεπιθέσεις. Μάλιστα στο 65′ λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ αλλά την κεφαλιά του Βέλεθ έδιωξε πριν τη γραμμή ο Αμραμπατ. Οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν κι άλλο και δυο λεπτά μετά, απείλησαν ξανά με τον Κώτσιρα. Ο Παναθηναϊκός στη συνέχεια έκλεισε τους διαδρόμους στην ΑΕΚ και πήγε σε αργό ρυθμό για να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν, κάτι που κατάφερε τελικά.

Ο Σλοβένος ρέφερι Ματέι Γιουγκ “κιτρίνισε” τους Γκαρσία, Βιγιαφάνιες, Μήτογλου, Παλάσιος Τζαβέλλα, Αϊτόρ, Μάνταλο.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι, Σιμάνσκι, Κριχόβιακ (74′ Τάνκοβιτς), Χατζισαφί (67′ Μάνταλος), Γκαρσία, Άμραμπατ, Τσούμπερ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ (82′ Σάντσες), Πέρεθ, Μαουρίσιο (62′ Κουρμπέλης), Βιγιαφάνιες (46′ Βιτάλ), Παλάσιος, Ιωαννίδης (62′ Καρλίτος), Αϊτόρ (74′ Μακέντα).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter