Super League: Εμειναν στο 0-0 ΟΦΗ και Λαμία

Super League: Εμειναν στο 0-0 ΟΦΗ και Λαμία
)

Συναρπαστικό ματς έγινε στο ηράκλειο όπου ΟΦΗ και Λαμία έμειναν στο 0-0 σε ένα παιχνίδι που αδικεί και τις δύο ομάδες που θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη στην 9η αγωνιστική της Super League.

Στον πάγκο του ΟΦΗ μετά το διαζύγιο με το Νίκο Νιόπλια κάθισε ο Πέδρο Καραβέλα με την ιδιότητα του «υπηρεσιακού», ενώ στις εξέδρες βρισκόταν ο Βάλντας Νταμπράουσκας που έχει συμφωνήσει να αναλάβει την ομάδα. Ο Λιθυοανός τεχνικός είχε μαζί του τον συνεργάτη του Μάριους Σκεντέρις και τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιουστίνας Γκατσιούνας, καθώς αμφότεροι θα ενταχθούν στο προπονητικό τιμ του ΟΦΗ.

Το ματς είχε πολύ καλό ρυθμό το πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ με μεγαλύτερη εκείνη της Λαμίας στο 18’ όταν ο Νούνιες βγήκε τετ α τετ με τον Μανδά αλλά πλάσαρε άουτ.

Στο 2ο ημίχρονο η Λαμία απείλησε πρώτη με τον Μανούσο αλλά ο Μανδάς έσωσε την εστία του. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε στο 57’ όταν ο Μανούσος με εντυπωσιακή προσπάθεια απέφυγε τους αμυντικούς του ΟΦΗ πλάσαρε αλλά ο Μανδάς κράτησε πάλι το μηδέν διώχνοντας σε κόρνερ.

Ο ΟΦΗ βγήκε στην επίθεση με τον Ντουρμισάι στο 72’ με δυνατό σουτ να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Σαράνοφ. Όμως η Λαμία ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και στο 78’ έχασε μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία με τον Γιακουμάκη να πλασάρει άουτ…

Ο διαιτητής Μαλούτας “κιτρίνισε” τους Γκερέρο, Νούνιες, Κορνέζο, Λάρσον, Σιμόν.

ΟΦΗ: Μανδάς, Λάρσον, Βούρος, Διαμαντής, Τοράρινσον (68’ Μπαλογιάννης), Περέα, Μεγιάδο (73’ Στάικος), Τοράλ (84’ Ντιουσέ), Ντζου (84’ Μπιφουμά), Γκερέρο, Ντουρμισάι (84’ Θεοδοσουλάκης).

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Σιμόν, Κορνέζος, Αντέτζο, Γκοράνοφ, Μπεχαράνο (77’ Γιακουμάκης), Τζανδάρης, Νούνιες, Τσιλούλης (66’ Ασκόφσκι),  Ντε Βινσέντι (66’ Σλίβκα), Μανούσος (84’ Ρόμανιτς).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter