Super League: Εμβόλιμη αγωνιστική όπου δεσπόζει το ντέρμπι Άρη – Παναθηναϊκός

Super League: Εμβόλιμη αγωνιστική όπου δεσπόζει το ντέρμπι Άρη – Παναθηναϊκός

Η αυλαία της εμβόλιμης 3ης αγωνιστικής της Super League ανοίγει σήμερα (22/9) με πέντε αναμετρήσεις στις οποίες κυριαρχεί το ντέρμπι του Αρη με τον Παναθηναϊκό στο «Κλ Βικελίδης». Οι δύο πρωτοπόροι της βαθμολογίας Βόλος και ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίζονται αύριο (23/9) με Ατρόμητος και Ιωνικό, αντίστοιχα.

Σήμερα στις 18:15 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης με στόχο να ζευγαρώσει τις νίκες του στο πρωτάθλημα. Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής τους τραυματίες Ελ Αραμπί και Εμβιλά, ενώ από τους φιλοξενούμενους θα απουσιάσουν οι Βέρχουλστ, Φατιόν και Ράιλι.

Επίσης στις 18:15 ο Παναιτωλικός φιλοξενεί στο Αγρίνιο τον ΠΑΟΚ με τους γηπεδούχους να μην υπολογίζουν τους Μελισσά, Περέιρα, Λιάβα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει τους Καγκάβα, Ροντρίγκο, Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί, Κρέσπο και Ίνγκασον. Την ίδια ώρα (18:15) ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει στο Ηράκλειο τον Αστέρα Τρίπολης.

Στις 20:30 στο «Βικελίδης» θα γίνει το ντέρμπι Άρη – Παναθηναϊκού, όπου και οι δύο ομάδες βρίσκονται υπό πίεση. Στην αποστολή των «κιτρίνων» συμπεριλήφθηκε ο Γκαρσία, ενώ εκτός έμεινε ο Λούμορ. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς  άφησε εκτός τους Μπουζούκη και Εγκαμπακοτό.

Τέλος, την ίδια ώρα (20:30) η ΑΕΚ «λαβωμένη» από το σοκ στο Ηράκλειο, υποδέχεται τη Λαμία στο ΟΑΚΑ. Εκτός αποστολής για την Ένωση έμειναν ο τιμωρημένος Λιβάι Γκαρσία, οι ανέτοιμοι Μοχαμάντι και Σιμόες, αλλά και ο Γαλανόπουλος. Χωρίς τους Σκόνδρα, Γκέντσογλου, Τζανετόπουλο, Μπεχαράνο η Λαμία.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Super League:

Σήμερα 22/9

18:15 Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης

18:15 ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης

18:15 Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ

20:30 Άρης – Παναθηναϊκός

20:30 ΑΕΚ – Λαμία

Πέμπτη 23/9

18:15 Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα

20:30 Βόλος – Ατρόμητος

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter