Super League: Έπεσαν οι υπογραφές στο deal Μήτρογλου – Άρη

Super League: Έπεσαν οι υπογραφές στο deal Μήτρογλου – Άρη

Την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα (26/1) ο Άρης. Ο 32χρονος Έλληνας επιθετικός, ο οποίος έλυσε την συνεργασία του με την Μαρσέιγ, έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης ως το 2022.

Η ανακοίνωση του Άρη:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου. Ο κορυφαίος Έλληνας επιθετικός με 227 γκολ στην καριέρα του μέχρι στιγμής (κατέχει και το ρεκόρ όλων των εποχών με 16 γκολ στο Champions League), υπέγραψε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας, παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ, Θόδωρου Καρυπίδη, συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου.

Ο Κώστας Μήτρογλου, που γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου 1988 στις Κρηνίδες Καβάλας, γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στην Μπουρούσια Μένχενγκλάντμπαχ

Ακολούθησε μια σπουδαία καριέρα σε Ολυμπιακό, Πανιώνιο, Ατρόμητο, Φούλαμ, Μπενφίκα, Μαρσέιγ, Γαλατασαράι, Αϊντχόφεν, ενώ για μια δεκαετία περίπου ήταν βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας (65 συμμετοχές και 17 γκολ).

Κώστα Μήτρογλου η οικογένεια του ΑΡΗ σε καλοσωρίζει και σου εύχεται δύναμη, υγεία και να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που ξέρεις καλύτερα απ’ όλους!».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter