Super League: Επιστρέφουν οι φίλαθλοι τη νέα σεζόν

Super League: Επιστρέφουν οι φίλαθλοι τη νέα σεζόν

Η Λίγκα θα στείλει επιστολή προς τους αρμόδιους φορείς ζητώντας την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα τη νέα σεζόν. Ήδη έχουν γίνει επαφές με το υφυπουργείο αθλητισμού και τα μηνύματα είναι θετικά, οπότε το πιθανότερο σενάριο είναι στην επόμενη χρονιά τα ματς να διεξάγονται παρουσία φιλάθλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας: «Εξουσιοδοτήθηκε ομόφωνα ο πρόεδρος του Δ.Σ. όπως προχωρήσει στη σύγκληση έκτακτης Γ.Σ. με θέμα την έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League 1 (ανδρών), αγωνιστικής περιόδου 2021 – 22.

Αποφασίστηκε ομόφωνα να σταλεί επιστολή προς τους αρμόδιους φορείς, σχετικά με την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα της Super League».

Για το θέμα είχε μιλήσει ο επικεφαλής της Υγειονομικής Επιτροπής της Λίγκας, Ξενοφών Ρούσης, αναφέροντας ότι «αρχικά συζητάμε μάλλον για το 20% της χωρητικότητας των γηπέδων.

Ακόμη δεν έχει παρθεί απόφαση. Είναι μια σκέψη που υπάρχει για το 20%. Είναι το κατώτερο όριο το 20%. Καλό θα ήταν να μπορούσαν να περάσουν τεστ οι θεατές των αγώνων, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter