Super League: Επιστροφή στις νίκες για τον Αρη, 0-3 τον ΟΦΗ στη Κρήτη

Super League: Επιστροφή στις νίκες για τον Αρη, 0-3 τον ΟΦΗ στη Κρήτη

Ο Αρης συνέτριψε 3-0 στην Κρήτη τον ΟΦΗ για την 23η αγωνιστική της Super League, επέστρεψε έτσι στις επιτυχίες και κράτησε τις αποστάσεις από την 7ο Ατρόμητο στη μάχη για την είσοδο στα πλέι της Super League.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να αιφνιδιάσει στο ξεκίνημα με μια καλή ευκαιρία με τον Λάρσον, όμως η συνέχεια ανήκε στον Αρη. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν νωρίς δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Καμαρά, τα σουτ του οποίου εξουδετέρωσε εντυπωσιακά ο Μανδάς. Τελικά στο 10’ η πρωτοβουλία ου Αρη καρποφόρησε και ο Λούκας Ρουπ από κοντά μετά από προβολή του Πίρσμαν άνοιξε το σκορ (0-1). Στο 24’ ο Αρης έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ αλλά το σουτ του Νταρίντα σταμάτησε στο δοκάρι του Μανδά. Ότι δεν κατάφερε σε αυτό το σημείο ο Νταρίντα, το κατάφερε ο ίδιος στο 30’ μετά από ασίστ του Ρουπ κι έκανε το 0-2. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Θεσσαλονικείς είχαν 9 τελικές στο πρώτο 45λεπτο έναντι μόλις μίας των γηπεδούχων!

Στο 2ο μέρος ο ΟΦΗ βγήκε πιο απειλητικός και στο 55’ το σουτ του Τοράλ έσωσε ο Κουέστα, που έσωσε και πάλι στο 57’ σε σουτ του Μοσκέρα. Στο 63’ οι Κρητικοί έχασαν την πολύ μεγάλη ευκαιρία όταν ο Τσιλιανίδης έκλεψε τη μπάλα τροφοδότησε στο πέναλτι τον αμαρκάριστο Μοσκέρα αλλά το βεβιασμένο σουτ που επιχείρησε έφυγε λίγο άουτ. Στο επόμενο λεπτό ξανά ο Μανδάς έσωσε το σουτ του Καμαρά.

Ο ΟΦΗ μετά το 70’ άρχισε να πιέζει πιο πολύ και στο 79’ το σουτ του Μπάκιτς πέρασε ξυστά άουτ. Όμως στο 90’ δέχτηκε και τρίτο γκολ όταν ο Ιτούρμπε έκλεψε τη μπάλα από τον Τσιλιανίδη, προχώρησε και εκτέλεσε τον Μανδά για το τελικό 0-3.

Ο διαιτητής Καραντώνης «κιτρίνισε» τον Οντουμπάτζο.

ΟΦΗ: Μανδάς, Βούρος, Γιαννούλης (82’ Γιοχού), Τοράρινσον, Λάρσον (72’ Μπιφουμά), Μεγιάδο, Ντιουσέ (46’ Φελίπε, 52’ Μοσκέρα), Μπαλογιάννης (46’ Τσιλιανίδης), Μπάκιτς, Τοράλ, Ντίκο.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Ενκουλού, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Οντουμπάτζο, Πάλμα (60’ Ιτούρμπε), Ετέμπο, Ρουπ (60’ Ντουκουρέ), Νταρίντα (79’ Χριστοδουλόπουλος), Γκαρσία (79’ Εμπακατά), Καμαρά (89’ Νταμπό).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter