Super League: Επιστροφή στις νίκες η ΑΕΚ, 3-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Super League: Επιστροφή στις νίκες η ΑΕΚ, 3-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Αυτή τη φορά η ΑΕΚ δεν είχε όρεξη για νέες απώλειες βαθμών και με την 4η σερί νίκη της επί του ΠΑΣ Γιάννινα (3-0) στην 8η αγωνιστική των πλέι οφ κι έμεινε όρθια στο κυνήγι μιας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη και την ερχόμενη Κυριακή, προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, θα παίξει το ευρωπαϊκό εισιτήριο στον… τελικό του «Κλ. Βικελίδης» κόντρα στον Αρη..

Η Ενωση κατάφερε να επιβάλει από την αρχή του αγώνα τον ρυθμό της απέναντι στον ΠΑΣ που κατέβηκε στην Αθήνα με μόλις 18 παίκτες στην αποστολή καθώς είχε πολλές και σημαντικές απουσίες στο ρόστερ του.

Ο «δικέφαλος» που ήθελε πάση θυσία τη νίκη είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος, έχασε ευκαιρίες να ανοίξει νωρίς το σκορ και τελικά το κατάφερε στο 39’ όταν από βαθιά μπαλιά του Κριχόβιακ ο Χατζισαφί με άψογο κοντρόλ και δυνατό σουτ έκανε το 1-0. Το γκολ έδωσε αέρα στους γηπεδούχους που στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου κέρδισαν πέναλτι (μέσω VAR) σε χέρι του Κάργα και ο Αμραμπατ (μετά από μια μικρή διαφωνία με τον Τσούμπερ για το ποιος θα το εκτελέσει) ευστόχησε για το 2-0.

Στο 2ο ημίχρονο η ΑΕΚ έλεγξε τον ρυθμό και προσπάθησε και για τρίτο γκολ το οποίο πέτυχε στο 60’ με τον Κριχόβιακ. Μέχρι το φινάλε του αγώνα η Ενωση είχε κι άλλες ευκαιρίες για 4ο γκολ ενώ έκανε παράλληλα και οικονομία δυνάμεων ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με τον Αρη…

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί (67’ Μοχαμάντι), Σιμάνσκι, Κριχόβιακ (78’ Σάκχοφ), Μάνταλος, Γκαρσία (73’ Μισελέν), Άμραμπατ (67’ Τάνκοβιτς), Τσούμπερ (78’ Ανσαριφάρντ).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Ρίζος (64’ Μίνα), Καραχάλιος, Στάνκο (72’ Σιόντης), Λιάσος (46’ Παντελάκης), Κύρκος (46’ Οικονομόπουλος), Σνάιντερ, Περέα (64’ Μπρένερ).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter