Super League: Εύκολα 3-0 ο Αρης τον Αστέρα Τρίπολης

Super League: Εύκολα 3-0 ο Αρης τον Αστέρα Τρίπολης

Ουσιαστικός και άνετος ο Αρης νίκησε 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης στην 17η αγωνιστική της Super League και προσπέρασε τον Βόλο στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Μετά το πρώτο τέταρτο ο Αρης προσπάθησε να πιέσει τον Αστέρα και στο 19’ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ. Οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων έδιωξαν σε κόρνερ εκτός περιοχής, η μπάλα έφθασε στον Μανού Γκαρθία που με δυνατό συρτό σουτ έγραψε το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα ο Παπαδόπουλος (μοναδικός Ελληνας στο παιχνίδι) έσωσε με τα πόδια το σουτ του Νταρίντα. Ο Τσέχος πάντως στο 32’ ήταν εκείνος που βρήκε τον Φαμπιάνο στην περιοχή του Αστέρα και αυτός έκανε το 2-0 κι έδωσε σοβαρό πλεονέκτημα στους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης.

Ο Αστέρας ανέβηκε στο β’ μέρος και στο 56’ απείλησε με σουτ του Τιλίκα που έδιωξε σε κόρνερ με υπερένταση ο Κουέστα. Στο 63’ οι Αράδες πέτυχαν γκολ με τον Ρεγκίς αλλά ακυρώθηκε από το VAR καθώς ο Γκαρντάφσκι που έκανε το γύρισμα ήταν οφσάιντ. Ο Αρης πήρε πάλι τον έλεγχο μετά το 70’ και ο Αστέρας δυσκολευόταν να δημιουργήσει ευκαιρίες να μειώσει το σκορ. Και όχι μόνο αυτό αλλά δέχτηκε στο 90’ και τρίτο γκολ από τον Ράφαελ Καμάτσο με έξοχο πλασέ από ασίστ του Μαντσίνι (3-0)…

Ο διαιτητής Τζήλος «κιτρίνισε» τον Ιγκλέσιας.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μπάμπετς, Φαμπιάνο, Μαζικού, Ετεμπο, Μανού Γκαρθία (65’ Νταμπό), Νταρίντα (77’ Ιτούρμπε), Μαντσίνι, Γκαρσία, Γκρέι (70’ Καμάτσο).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Άλβαρες, Μουνάφο (86’ Κωστέας), Ιγκλέσιας, Τιλίκα, Σίτο (77’ Ριέρα), Μπερτόγλιο (46’ Γκαρντάφσκι), Ρεγκίς (86’ Καπίγια).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter