Super League: Εύκολα η ΑΕΚ 2-0 τον Απόλλωνα

Super League: Εύκολα η ΑΕΚ 2-0 τον Απόλλωνα

Ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό για την ΑΕΚ να νικήσει εύκολα με 2-0 τον Απόλλωνα σήμερα (8/3) στο ΟΑΚΑ για την 25η αγωνιστική της Super League 1. 

Νίκη με την οποία ο «δικέφαλος» έφτασε τον Αρη στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Πολλές και σημαντικές απουσίες είχε η ΑΕΚ καθώς ο Χιμένεθ δεν είχε στη διάθεση του, τους Τσιγκρίνσκι, Μπακάκη, Μιτάι, Σιμόες, Γαλανόπουλο, Ολιβέιρα, Τάνκοβιτς, Κρίστιτσιτς, Χνιντ. Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Παράσχος δεν υπολόγιζε στους Τσιλούλη και Μπαξεβανίδη.

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο ματς με τους Αλμπάνη και Λιβάι Γκαρσία σε μεγάλα κέφια και κατάφερε στο 7’ να ανοίξει το σκορ με τον Ανσαριφάρντ (αφού πρώτα η φάση ελέγχθηκε για οφσάιντ του σκόρερ) μετά από έξοχη προσπάθεια του Γκαρσία. Και στο 25’ μετά από σουτ του Αλμπάνη το δοκάρι ο Ανσαριφάρντ προ κενής εστίας και πάλι έκανε το 2-0 σημειώνοντας το 60 του γκολ σε πέντε παιχνίδια κόντρα στον Απόλλωνα…

Ο «δικέφαλος» ήταν καταιγιστικός στο πρώτο μέρος κι έχασε ευκαιρίες και για άλλα γκολ με τους Μάνταλο και Σιμάνσκι.

Στο β’ μέρος ο Απόλλων ισορρόπησε το παιχνίδι στο πρώτο τέταρτο αφού η ΑΕΚ κάθισε πάνω στο 2-0 και περίμενε να βρει την ευκαιρία για το τρίτο γκολ. Χαρακτηριστικό της κακής εμφάνισης των φιλοξενούμενων είναι ότι δεν είχαν τελική μέχρι το 80’ που έκαναν την πρώτη τους με σουτ του Ντομίνγκεθ άουτ…

Ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Λαγό, Νταντσένκο, Γκαρσία, Ιωαννίδη.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Νταντσένκο, Σβάρνας, Λάτσι, Λόπες, Σιμάνσκι, Σάκχοφ, Μάνταλος (67’ Μαχαίρας), Αλμπάνης (78’ Νεντελτσεάρου), Γκαρσία, Ανσαριφάρντ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΎΡΝΗΣ: Βέρχουλτ, Μπρούσιτς (64’ Φατιόν), Χουχούμης, Λισγάρας, Ντομίνγκεθ, Κολ, Λαγός (64’ Φερνάντεθ), Ιωαννίδης, Κάλισιρ (46’ Τσαμπούρης), Σλίβκα (46’ Μουνιέ), Ντάουντα (79’ Μπεντινέλι).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter