Super League: Εύκολη νίκη του Βόλου στην Λιβαδειά και άνοδος στην 5η θέση

Super League: Εύκολη νίκη του Βόλου στην Λιβαδειά και άνοδος στην 5η θέση

Περίπατο έκανε στην Λιβαδειά ο Βόλος επικρατώντας 3-0 της τοπικής ομάδας που βρίσκεται καθηλωμένη στη ζώνη του υποβιβασμού. Οι φιλοξενούμενοι με την ένατη νίκη τους στην Super League έφτασαν στους 32 βαθμούς και ανέβηκαν στην 5η θέση αφήνοντας έκτο τον Άρη.

Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος δεν είχε πολλές συγκινήσεις και στο δεύτερο ο Βόλος πέτυχε τρία γκολ σε διάστημα 30 λεπτών με τους Πιρές (61’),  Ντέλετιτς (69’) και Κούτσια (90’).

«Ήταν το χειρότερο μας παιχνίδι τη φετινή χρονιά. Η ομάδα δεν είχε καθόλου συνοχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η ευθύνη για την ήττα είναι δικιά μου», δήλωσε ο προπονητής του Λεβαδειακού Γ. Βέλιτς, ο οποίος πρόσθεσε: «Η κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολη. Είμαστε μέσα στο γκρουπ των ομάδων που παλεύει για την παραμονή στη κατηγορία. Σήμερα χάθηκε μια μάχη αλλά όχι ο πόλεμος.

Είχαμε μεγάλες αποστάσεις μέσα στο γήπεδο, ήμασταν μακριά από τους αντιπάλους μας στις πρώτες και τις δεύτερες μπαλιές. Φάγαμε γκολ από στημένη φάση και δεν είχαμε καθόλου συνοχή. Η ευθύνη είναι δικιά μου».

Ο Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών) έδειξε κίτρινη κάρτα στον Σιέλη.

Λεβαδειακός (Γιάσμινκο Βέλιτς): Στογιάνοβιτς, Τσάπρας, Βινίσιους, Τζημόπουλος (64’ Νίκας), Βήχος, Παναγιώτου, Μεχία, Νταμπό, Βρακάς, Λούα Λούα (57’ Σαχπεκίδης), Γερεμέγεφ (64’ Σαβιέρ).

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Σι, Γκάτζι, Λούνα, Πιρές (92’ Ταχάτος), Τσίρινος (80’ Καρτάλης), Ντέλετιτς (88’ Πίρινεν), Κούτσιας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter