Super League: «Φωτιές» άναψε ο ορισμός Σιδηρόπουλου στο ΠΑΟ – ΑΕΚ, έπονται εξελίξεις

Super League: «Φωτιές» άναψε ο ορισμός Σιδηρόπουλου στο ΠΑΟ – ΑΕΚ, έπονται εξελίξεις

Άνω – κάτω έγινε το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας1 με τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου από την ΚΕΔ στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ. Ο ορισμός του προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκου, του προέδρου της λίγκας και του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη και του αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση. Ο Μαρινάκης στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ ζήτησε τη διακοπή του πρωταθλήματος, ενώ ο Γκαγκάτσης από την πλευρά του, είπε: «Εμείς σαν ΠΑΟΚ και ο κύριος Σαββίδης έχουμε γνωστοποιήσει ότι είμαστε υπέρ των ξένων διαιτητών σε όλα τα ντέρμπι». Ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ διαχώρισε βέβαια τη θέση του σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο διακοπής του πρωταθλήματος, λέγοντας: «Εφόσον έχουμε συμφωνήσει να μπαίνουν ξένοι, είναι ακατανόητο. Η μία ή η άλλη πλευρά μπορεί την Κυριακή το βράδυ να ασχολείται με τη διαιτησία».

Δείτε επίσης: Super League: Ο Σιδηρόπουλος σφυρίζει στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Από την πλευρά του ο Μπαλτάκος διαχώρισε τη θέση του και κάλεσε τα μέλη της Εκτελεστικής να ψηφίσουν για αλλαγή του Σιδηρόπουλου και παράλληλα πρότεινε όλα τα ματς μεταξύ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρη να σφυρίζονται από ξένους διαιτητές κατόπιν κοινής απόφασης.

Για τον ορισμό Σιδηρόπουλου ο πρόεδρος της ΕΠΟ δήλωσε: «Σχετικά με τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Α.Ε.Κ. για την 4η αγωνιστική της Super League 1, ούτε εγώ προσωπικά ούτε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία συνολικά, είχαμε την οποιαδήποτε γνώση ή σχέση.

Πρόκειται αποκλειστικά για απόφαση των μελών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (Κ.Ε.Δ.) η οποία με βάση το Καταστατικό της Ε.Π.Ο. και τις συστάσεις της Ολιστικής Μελέτης λειτουργεί αυτόνομα και ανεξάρτητα, άρα έχει και τη σχετική ευθύνη για τον συγκεκριμένο ορισμό».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter