Super League: «Γιώργο, δεν αντέχω, το μυαλό μου πάει πάλι στο κακό» – Σοκάρει η συνομιλία που αποκάλυψε ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ

Super League: «Γιώργο, δεν αντέχω, το μυαλό μου πάει πάλι στο κακό» – Σοκάρει η συνομιλία που αποκάλυψε ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Μπαντής, δημοσίευσε συνομιλία που είχε με πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη, ο οποίος δεν έχει πληρωθεί τα δεδουλευμένα του. Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής αφήνει να εννοηθεί ότι σκέφτεται ακόμα και το ενδεχόμενο να δώσει τέλος στη ζωή του.

Πριν από 10 μήνες ο Μπαντής είχε προχωρήσει σε μια σοκαριστική αποκάλυψη για πρώην παίκτη των «κίτρινων» που έκανε απόπειρα να αυτοκτονήσει.

Την Παρασκευή, ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ επέστρεψε στο θέμα δημοσιεύοντας συνομιλία με τον εν λόγω παίκτη, ο οποίος του γράφει: «Γιώργο τι κάνεις; Είσαι καλά; Εγώ καθόλου, δεν αντέχω άλλο, η κυβέρνηση πάλι μας κορόιδεψε. Πριν τις εκλογές είπαν ότι θα μας δώσουν τα λεφτά μας και μετά τίποτα. Το μυαλό μου πάει πάλι στο κακό. Συνέχεια σκέφτομαι άσχημα πράγματα, δεν αντέχω άλλο. Φοβάμαι». Ο Μπαντής στην απάντηση του, του είπε να είναι ήρεμος και πως έχουν σταλεί επιστολές.

Το ποστάρισμα του Γιώργου Μπαντή:

«Δημοσιεύω την συνομιλία μου με τον πρώην παίκτη του Άρη που η πολιτεία του χρωστάει δεδουλευμένα χρήματα. Το κάνω γιατί εγώ τα χέρια μου δεν θα τα βάψω με αίμα, ας αναλάβουν την ευθύνη εκείνοι που την κατέχουν. Να μην πει κανένας μετά ότι δεν γνώριζε. Εφαρμόστε επιτέλους τον νόμο που εσείς ως κράτος ψηφίσατε».

Διαβάστε επίσης: ΠΣΑΠΠ: «Τα μέτρα της Πολιτείας δεν έχουν καμία λογική εξήγηση»

Ντοκιμαντέρ του ΠΣΑΠΠ για τη ΣΛ 2: «Φαγητό από το συσσίτιο στους παίκτες»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter