Super League: Γλίτωσε τη γκέλα η ΑΕΚ με πέναλτι στο 94’ (1-0 τον Ατρόμητο)

Super League: Γλίτωσε τη γκέλα η ΑΕΚ με πέναλτι στο 94’ (1-0 τον Ατρόμητο)
SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Χάρις σε ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αμραμπατ στο 94ο λεπτό των καθυστερήσεων, η ΑΕΚ λύγισε τον Ατρόμητο με 1-0 στην 8η αγωνιστική της Super League.

Μόλις στο 5’ ο Λιβάι Γκαρσία έχασε μοναδική ευκαιρία για το 1-0 ενώ ο Ατρόμητος στο 12΄έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-1 καθώς στο τετ α τετ του Κιάρτανσον, ο Αθανασιάδης έδιωξε κι έσωσε την ΑΕΚ. Αυτές ήταν και οι δύο πιο σημαντικές φάσεις στο πρώτο 45λεπτο.

Στο 2ο ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε όπως ακριβώς και στο πρώτο κι έχασε δυο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Πινέδα και Αραούχο, όπου έσωσε ο Γιαννιώτης…

Στο 60’ ο Ατρόμητο έχασε μεγάλη ευκαιρία σε πλασέ του Κιάρτανσον μόλις άουτ. Νέα εντυπωσιακή απόκρουση του γκολκίπερ του Ατρομήτου σε κεφαλιά του Μουκουντί στο 66’ και στο 74’ ήταν σειρά του Αθανασιάδη να κάνει μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Κλωναρίδη. Τελικά η λύτρωση για την ΑΕΚ ήρθε στομ94’ με πέναλτι. Το πέναλτι κέρδισε ο Μάνταλος σε ανατροπή του από τον Μαυρομάτη κι εκτέλεσε εύτοχα ο Αμραμπατ (1-0).

Ο διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος «κιτρίνισε» τους Ντε Μποκ, Πινέδα, Ερλινγκμαρκ, Ελίασον, Γιαννιώτη.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Μοχαμαντί, Βίντα, Μουκουντί, Ρότα, Σιμάνσκι (63’ Γιόνσον), Γκατσίνοβιτς (70’ Μάνταλος), Ελίασον (63’ Αμραμπατ), Πινέδα (81’ Πινέδα), Αραούχο, Γκαρσία.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαϊας (63’ Σοάρες), Μαυρομάτης, Ντε Μποκ, Ερλινγκμαρκ, Εντερ, Μουνίθ (69’ Κουέν), Ρομπάιγ (79’ Ροτάριου), Κλωναρίδης (79’ Φρίντγιονσον), Κιάρτανσον (69’ Τζαβίδας).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter