Super League: Γλίτωσε το σοκ στο φινάλε ο Βόλος (2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα)

Super League: Γλίτωσε το σοκ στο φινάλε ο Βόλος (2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα)

Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο Βόλος στην 12η αγωνιστική της Super League καθώς νίκησε 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο αλλά στο τέλος γλίτωσε το… έμφραγμα και την ισοφάριση αν και είχε προηγηθεί 2-0.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές καλές φάσεις στο πρώτο μέρος πέρα από κάποια επικίνδυνα σουτ που πέρασαν άουτ. Στη μόνη μεγάλη φάση ο Ντέλετιτς προσπάθησε να “κρεμάσει” τον Αθανασίου αλλα ο τελευταίος κατάφερε να διώξει.

Στο β’ μέρος ο Βόλος κατάφερε στο ξεκίνημα (47′) να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Οζέγκοβιτς από σέντρα του Λούνα και 9 λεπτά αργότερα ο Σέρβος και πάλι, με προβολή έκανε το 2-0.

Στη συνέχεια ο ΠΑΣ βγήκε πιο μπροστά για να μειώσει αλλά ο Βόλος ήταν αυτός που βρήκε χώρους κι έχασε ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Τελικά στο 81′ από καταπληκτική ασίστ του Μορέιρα ο Μπάλαν πρόλαβε την έξοδο του Κλέμαν και μείωσε σε 2-1, κάνοντας θρίλερ το τελευταίο δεκάλεπτο εκεί όπου η κεφαλιά του Παμλίδη (91′) σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Βόλου…

Ο διαιτητής Παπαπέτρου  “κιτρίνισε” τους Μεθκίδα, Σιέλη, Πήλιο.

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Τσοκάνης (9′ Μεταξάς), Μπαριέντος, Μεθκίδα (46′ Νοκιέρ), Φερνάντες (80′ Κούτσιας), Οζέγκοβιτς (86′ Χ. Φερνάντες), Ντέλετιτς (86′ Πιρίνεν)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης, Μπαγκαλιάνης, Πήλιος, Μπιλμπάο, Λιάσος (64′ Μπάλαν), Τζίμας, Μέντες, Ροσέρο, Παμλίδης.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter