Super League: Η ΑΕΚ «σκόρπισε» τον Λεβαδειακό με 3-0

Super League: Η ΑΕΚ «σκόρπισε» τον Λεβαδειακό με 3-0

Η ΑΕΚ μοίρασε άλλη μία τριάρα στο πρωτάθλημα, επικρατώντας 3-0 του Λεβαδειακού, και περιμένει την απόφαση του μη διεξαχθέντος αγώνα του με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Αν τον πάρει στα χαρτιά, τότε θα περάσει και πάλι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας δεύτερο τον Παναθηναϊκό.

Η Ενωση δεν ήταν καλή στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά μετά το πρώτο ημίωρο ανέλαβε δράση ο Λιβάι Γκαρσία. Στο 37’ με εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ (1-0) και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου τον ανέτρεψε μέσα στην περιοχή ο Τζημόπουλος, ο οποίος αποβλήθηκε. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Αμραμπατ που έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ματίας Αλμέιδα προχώρησε σε αλλαγές με τον Φαν Βέερτ να κάνει τη διαφορά. Ο Ολλανδός στο 76’ κέρδισε πέναλτι (ανατροπή από Παζ) το οποίο έχασε ο Τσούμπερ. Στο 84’ ο Φαν Βέερτ αξιοποίησε την ασίστ του Ελίασον και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (3-0).

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) στο

45’+2’ απέβαλε τον Τζημόπουλο, ενώ έδειξε κίτρινη κάρτα στους Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Βινίσιους, Βρακά.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι (65’ Μάνταλος), Γιόνσον, Πινέδα (65’ Ελίασον), Άμραμπατ (65’ Γκατσίνοβιτς), Αραούχο (65’ Τσούμπερ), Λιβάι Γκαρσία (73’ Φαν Βέερτ).

Λεβαδειακός: Στογιάνοβιτς, Παζ, Βινίσους, Ντεντάκης (80’ Λιάγκας), Παναγιώτου, Τζημόπουλος, Βρακάς (89’ Κωνσταντινίδης) Χάμοντ (89’ Σαχπεκίδης), Σακό (46’ Νταμπό), Μεχία (66’ Συμελίδης), Νίκας.

*Ο μπακ της ΑΕΚ, Ολεγκ Νταντσένκο, που αγωνίζεται ως δανεικός στην Ζόρια Λουγκάνσκ, υπέστη έμφραγμα στην προπόνηση και βρίσκεται στην εντατική.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter