Super League: Η Λαμία έκανε σεφτέ και προσγείωσε τον Αρη (2-0)

Super League: Η Λαμία έκανε σεφτέ και προσγείωσε τον Αρη (2-0)

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα έκανε σήμερα (4/1) η Λαμία που επικράτησε με 2-0 του Άρη σε ένα ματς με πολλά νεύρα, ένταση και υπό καταρρακτώδη βροχή.

Η Λαμία έκανε απίστευτο ξεκίνημα και αιφνιδίασε τον Αρη, καθώς μέχρι το 17′ βρέθηκε να προηγείται με 2-0 με δύο γκολ του Γεωργιανού Αραμπούλι με πέναλτι στο 8’ που αρχικά ακυρώθηκε και μετά μέτρησε (!) και στο 17’ με εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι.

Το ματς απέκτησε ένταση, νεύρα και πολλές μονομαχίες μέσα στις λίμνες από τα νερά και στο 63’ αποβλήθηκε ο Σούντγκρεν που άφησε τους Θεσσαλονικείς με δέκα παίκτες.

Ο διαιτητής Σκουλάς έδειξε κίτρινες κάρτες στους Ταϊρόν, Μπιάρνασον, Γκάμα, Ροζ, Μαντσίνι, Λόπεθ ενώ απέβαλε τον Σούντγκρεν.

ΛΑΜΙΑ (Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Σκόνδρας, Προβυδάκης, Μπεχαράνο, Τζανδάρης (77’ Γκούγκα ), Ταϊρόν (62’ Μπιάρνασον), Καραμάνος (62’ Βλάχος), Ντέλετιτς (89’ Βασιλακάκης ), Αραμπούλι.

ΑΡΗΣ (Μάντζιος): Μπουσέ, Σούντγκρεν, Ρόουζ, Μπεναλουάν, Γκάνεα,Σάσα, Ματίγια (71’ Τζέγκο ), Μπερτόγλιο (58’ Λόπεθ), Γκάμα, Σίλβα (58’ Μαντσίνι), Μάνος (58’ Γκαρσία)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter