Super League: Ιδια η κατάσταση στην ουρά της βαθμολογίας

Super League: Ιδια η κατάσταση στην ουρά της βαθμολογίας

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας 1 ολοκληρώθηκε χθες και στη διαδικασία των πλέι άουτ θα αγωνιστούν ο Αστέρας Τρίπολης (31 βαθμούς), ο Ατρόμητος (28 β.), ο Πανσερραϊκός (27β.), ο ΟΦΗ (25β.), ο Παναιτωλικός (20β.), ο Βόλος (20β.), η Κηφισιά (19β.) και ο ΠΑΣ Γιάννινα (18β).

Στην 26η αγωνιστική δεν υπήρξαν σημαντικές αλλαγές, με τον Παναιτωλικό να φτάνει τον Βόλο στην 11η θέση. Οι δύο ομάδες έχουν έναν βαθμό διαφορά από την Κηφισιά και δύο από τον ΠΑΣ.

Η ομάδα του Αγρινίου απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Καισαριανή από την Κηφισιά που προηγήθηκε δύο φορές με τον Οζέγκοβιτς (23’ και 56’). Για τους φιλοξενούμενους το 1-1 έκανε ο Ζοάο Πέδρο (54’) και το 2-2 ο Μλάντεν (77’).

Στα Γιάννενα ο ΠΑΣ προηγήθηκε με τον Ριένστρα στο 37’, αλλά ο Ατρόμητος «τσίμπησε» τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) με γκολ του Αντζιέλσκι στο 58. Στο 74’ αποβλήθηκε ο Κιβρακίδης για τους Περιστεριώτες, αλλά το σκορ δεν άλλαξε.

Στις Σέρρες ο Πανσερραϊκός ξέφυγε κι άλλο από τη ζώνη του υποβιβασμού επικρατώντας 2-1 του Αστέρα Τρίπολης. Τα δύο γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο Ουάρντα (45’+4 με πέναλτι, 76’), ενώ για τους Αρκάδες είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Καλτσάς (45’+6’).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter