Super League: Ισόπαλη η Λαμία με τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-1)

Super League: Ισόπαλη η Λαμία με τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-1)

Στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα παρέμειναν η Λαμία και ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι δύο ομάδες στο μεταξύ τους παιχνίδι ήθελαν τη νίκη για να ξεκολλήσουν από την ούρα, αλλά τελικά βολεύτηκαν στο 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, είχαν δοκάρι, όμως κόντρα στη ροή του αγώνα δέχθηκαν πρώτοι γκολ. Αντέδρασαν άμεσα και τουλάχιστον πήραν τον έναν βαθμό.

Στο 11’ σουτ του Πήλιου ήταν άστοχο και στο επόμενο λεπτό ο Σούλης απομάκρυνε την επικίνδυνη σέντρα σουτ του Ντε Βινσέντι.

Στο 29’ ο ΠΑΣ είχε δοκάρι. Ο Σόρια εκτέλεσε κόρνερ, ο Παντελάκης κέρδισε την κεφαλιά, όμως η μπάλα σταμάτησε στην αριστερή κάθετη δοκό του Σαράνοφ.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου, μετά από σουτ του Καραχάλιου, η μπάλα έφυγε άουτ.

Κόντρα στην πίεση του ΠΑΣ ο Μπεχαράνο άνοιξε το σκορ στο 66’. Οι Ηπειρώτες αντέδρασαν σχεδόν άμεσα και ισοφάρισαν με αυτογκόλ του Κορνέζου στο 74’. Θα μπορούσαν να πάρουν και το «διπλό» αν ο Σταματελόπουλος στο 77’ ευστοχούσε στο τετ α τετ που είχε με τον Σαράνοφ.

«Σίγουρα δεν μας ικανοποιεί ο ένας βαθμός, ήταν ένα ματς κακό σε ποιότητα και σε ευκαιρίες με τις δύο ομάδες να φοβούνται περισσότερο να μην χάσουν. Δεν μπορώ να έχω παράπονα από την προσπάθεια των παικτών, αλλά θα μπορούσαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα όταν προηγηθήκαμε. Φαίνεται το πρόβλημα που έχουμε μεσοεπιθετικά. Κάθε μέρα πάντως που θα περνάει και με τις επιλογές που θα έχουμε θα είναι καλύτερα», δήλωσε ο προπονητής της Λαμίας Σάββας Παντελίδης.

Ο Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Γκοράνοφ, Μανούσος, Τζανδάρης, Βασιλακάκης, Μορέιρα, Εραμούσπε

Λαμία: Σαράνοφ, Σιμόν, Γκοράνοφ, Αντέτζο, Κορνέζος, Τζανδάρης, Μπεχαράνο (88’ Βασιλακάκης), Γιακουμάκης, Νούνιες, Ντε Βινσέντι (65’ Σλίβκα), Μανούσος (84’ Μπάμπης).

Πας Γιάννινα: Σούλης, Σόρια, Πήλιος, Εραμούσπε, Παντελάκης, Καραχάλιος, Ριένστρα, Λιάσος (72’ Τζίμας), Παμλίδης, Μορέιρα, Ροσέρο (17’ Σταματελόπουλος, 86’ Μπάλαν).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter