Super League: Αποχαιρετά τη δεύτερη θέση ο ΠΑΟΚ, ισόπαλος (0-0) με Παναθηναϊκό

Super League: Αποχαιρετά τη δεύτερη θέση ο ΠΑΟΚ, ισόπαλος (0-0) με Παναθηναϊκό

Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι στα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ! Ο Δικέφαλος γκέλαρε στην Τούμπα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (0-0) και έχασε κι άλλο έδαφος στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League

Το ματς ήταν κάκιστο ποιοτικά και οι «πράσινοι», οι οποίοι είναι αδιάφοροι βαθμολογικά, απέσπασαν με σχετική άνεση την ισοπαλία. Ο αντίπαλος τους ήταν ακίνδυνος επιθετικά.

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι με την τακτική οργάνωση που είχαμε και αν είχαμε μια καλύτερη πάσα στην τελική προσπάθεια μπορεί να είχαμε κερδίσει. Μας έλειπε μόνο μια καλή τελική πάσα. Θα μπορούσαμε να ήμασταν και καλύτεροι. Λειτουργούμε καλά σε όλους τους τομείς και θεωρώ πως η συνέχεια θα είναι αν μη τι άλλο ανάλογη και θα κάνουμε μία ή δύο νίκες», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο βοηθός του προπονητή του Παναθηναϊκού Γ. Δώνη, ο Μ. Αγγελίνας.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Μαουρίτσιο, Μπίσεσβαρ (62′ Λημνιός), Ελ Καντουρί (81′ Μάτος), Ροντρίγκο (81′ Τσιγγάρας), Ακπόμ (73′ Σφιντέρσκι), Τζόλης (62′ Στοχ)

Παναθηναϊκός: Διούδης, Ζαγαρίτης (80′ Σερπέζης), Θεοχάρης, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Αλεξανδρόπουλος (80′ Μπεκ), Ανουάρ, Μπουζούκης (79′ Περέα), Καμπετσής (66′ Χατζηγιοβάνης), Μακέντα (80′ Κολοβός)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter