Super League: Ισοπέδωσε τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός με τρία γκολ και τρία δοκάρια (3-0)

Super League: Ισοπέδωσε τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός με τρία γκολ και τρία δοκάρια (3-0)

Κυρίαρχος του ντέρμπι ο Ολυμπιακός συνέτριψε τον ΠΑΟΚ με 3-0, είχε παράλληλα και τρία δοκάρια και έγινε… καπνός μετά τη 19η αγωνιστική της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» ξέφυγαν 12 βαθμούς από τον Αρη, 14 από την ΑΕΚ και 15 από τον ΠΑΟΚ…

Ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που μπήκε πιο δυνατά στο ματς. Οι Θεσσαλονικείς που ήθελαν πάση θυσία να μειώσουν τη διαφορά των 12 βαθμών που τους χώριζε από τους «ερυθρόλευκους» κυνήγησε από την αρχή το γκολ και πίεσε πολύ τους μέσους και την άμυνα των γηπεδούχων. Μόλις στο 4’ έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία του ντέρμπι όταν από γύρισμα του Ελ Καντουρί το σουτ του Κρμέντσικ έσωσε ο Σα.

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός μπήκε χαλαρά στο ντέρμπι, «ακουμπώντας» στη διαφορά βαθμών από τους διώκτες του. Eίναι χαρακτηριστικό ότι έκανε την πρώτη του ευκαιρία για γκολ στο 33’ αλλά το σουτ του Μπρούμα σταμάτησε με προβολή ο Βιεϊρίνια. Στο λεπτό αυτό οι πειραιώτες πήραν μπρος και μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου έχασαν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για γκολ στο 38’ με τον Καμαρά και στο 40’ η βολίδα του Μπρούμα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Ζίφκοβιτς. Και στο 44’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν τη δική τους μεγάλη ευκαιρία για γκολ αλλά το δυνατό σουτ του Τζόλη έδιωξε με τα πόδια ο Σα.

Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που αιφνιδίασε τον ΠΑΟΚ και με τον πρώτο σκόρερ του τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί άνοιξε με ωραίο πλασέ το σκορ από ασίστ του Μπουχαλάκη (1-0). Ηταν το 15ο τέρμα του μαροκινού στο πρωτάθλημα. Πάντως ο «δικέφαλος» πέτυχε γκολ τρία λεπτά μετά (53’), με τον Τζόλη αλλά είχε υποδειχθεί οφσάιντ ο Κρμέντσικ πριν η μπάλα φτάσει στον σκόρερ. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φτάσουν γρήγορα στην ισοφάριση καθώς οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν αρκετά μετά το γκολ του Ελ Αραμπί κι έδωσαν χώρο στον αντίπαλο τους. Στο 66’ ο Σα για 3η φορά έσωσε τον Ολυμπιακό σε κοντινή κεφαλιά του Ουάρντα και στο 69’ απέκρουσε σουτ του Ελ Καντουρί. Όμως στο 70’ οι «ερυθρόλευκοι» άγγιξαν το 2-0 όταν το σουτ του Καμαρά βρήκε για 2η φορά το δοκάρι του Ζίβκοβιτς. Όμως στο 77’ ο Καμαρά μετά από ασίστ του Ελ Αραμπί πλάσαρε τον Ζίβκοβιτς κι έγραψε αυτή τη φορά το 2-0. Και στο 89’ ο Βρουσάι αφού πρώτα έστειλε τη μπάλα για 3η φορά στο δοκάρι του ΠΑΟΚ κέρδισε το ριμπάουντ κι έγραψε το τελικό 3-0…

Ρεσιτάλ από τον Γερμανό ρέφερι Φέλιξ Μπριχ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά (88’ Πέπε), Φορτούνης (73’ Βρουσάι), Μπρούμα (90’ Μασούρας), Ελ Αραμπί (90’ Χασάν).

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Βιεϊρίνια, Αουγκούστο (78’ Σβαμπ), Ελ Καντουρί, Α. Ζίβκοβιτς (78’ Μουργκ), Ουάρντα, Τζόλης (88’ Λάμπρου), Κρμέντσικ (71’ Σφιντέρσκι).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter