Super League: «Καμπάνα» δύο αγωνιστικών στην ΑΕΚ

Super League: «Καμπάνα» δύο αγωνιστικών στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ τιμωρήθηκε με αποκλεισμό της έδρας της για δύο αγωνιστικές και πρόστιμο 77.500 ευρώ για τα επεισόδια στο ντέρμπι της με τον Ολυμπιακό. Παρά την ποινή που της επιβλήθηκε, το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί με κόσμο. Η Ενωση θα εκτίσει την ποινή της στους αγώνες με τον Παναιτωλικό στο κύπελλο και τον ΟΦΗ στο πρωτάθλημα.  

Στην απολογία της ΑΕΚ στον αθλητικό δικαστή ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Αλέξης Αλεξίου, ανέφερε: «Είδα το βίντεο των επεισοδίων. Ήμουν στο γήπεδο και δεν είχα καταλάβει τι γινόταν. Μέσα στο γήπεδο όλα ήταν ομαλά. Είχαν σημειωθεί επεισόδια στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ και έχουμε αμφιβολίες για το ποιοι ήταν αυτοί που δημιούργησαν τα επεισόδια. Από τη συγκεκριμένη θύρα βγήκαν ορισμένοι οπαδοί, βγήκαν από την περίμετρο του γηπέδου, σημειώθηκαν επεισόδια στο κλειστό και στη συνέχεια δεν είναι εμφανές ποιοι μπήκαν πάλι στην περίμετρο και προκάλεσαν τα επεισόδια με τις δυνάμεις της Αστυνομίας»

Και ο Αλεξίου συμπλήρωσε: «Επίσης, δεν προκύπτει με σαφήνεια από το βίντεο αν ο τόπος στον οποίο φτάνουν τα αντικείμενα είναι εντός ή εκτός περιμέτρου του γηπέδου».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter