Super League: «Καθάρισε» 1-0 την ΑΕΛ και ανέβηκε στη 2η θέση ο Άρης

Super League: «Καθάρισε» 1-0 την ΑΕΛ και ανέβηκε στη 2η θέση ο Άρης

Ο Άρης συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις στο πρωτάθλημα, νίκησε 1-0 την ΑΕΛ στο «Κλ. Βικελίδης» και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, δημιούργησαν φάσεις, αλλά δεν «βλέπουν» εύκολα δίκτυα και γι’ αυτό άλλωστε απέκτησαν τον Κώστα Μήτρογλου. Το γκολ που τους χάρισε το «τρίποντο», πέτυχε ένας αμυντικός, ο Ροζ στο 30’.

«Είναι μία σημαντική νίκη για εμάς. Το κάναμε δύσκολο, δεν απειληθήκαμε αλλά θα μπορούσαμε να το καθαρίσουμε στο πρώτο 45λεπτο που δημιουργήσαμε αρκετές καλές στιγμές. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, ωστόσο όσο είναι ρευστό το σκορ με 1-0, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Ο Αρης είναι μέσα στο στόχο του», δήλωσε ο προπονητής των νικητών Ακης Μάντζιος.

Η Λάρισα δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι και από το ξεκίνημα της σεζόν είναι καρφωμένη στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. «Δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα στους παίκτες μου γιατί έδωσαν τα πάντα. Θα πάρουμε κάποιους καινούργιους παίκτες, θα βελτιώσουμε την ποιότητα μας και στο τέλος θα μείνουμε στη κατηγορία», δήλωσε ο νέος τεχνικός της Λάρισας Τζιανλούκα Φέστα.

O Στ. Κουμπαράκης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μπερτόλιο, Ιωάννου, Πινακά, Κολομπίνο, Ντουρμισάι, Μιλοσάβλιεβιτς.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν (71’ Σάκιτς), Ροζ, Δεληζήσης, Ιωάννου, Λούκας Σάσα, Τζέγκο (70’ Ματίγια), Μπερτόγλιο (88’ Κάτσε), Μπρούνο Γκάμα (70’ Σίλβα), Μαντσίνι (19’ Μάνος), Ματέο Γκαρσία.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Μπάγιτς, Καρανίκας (90’ Νούνιτς), Μιχαήλ, Τσόσιτς, Σπαρβ (46’ Μιλοσάβλιεβιτς), Ζίζιτς, Κολομπίνο, Τρούγιτς (65’ Ακούνα), Ντουρμισάι, Πινακάς (83’ Γλυνός), Νικολιάς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter