Super League: «Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός τον Ιωνικό με 2-0

Super League: «Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός τον Ιωνικό με 2-0

Με άνετο πέρασμα από τη Νεάπολη ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη 2-0 επί του Ιωνικό στην 16η αγωνιστική της Super League, με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και μείωσε σε τρεις βαθμούς τη διαφορά που τον χωρίζει από την ΑΕΚ που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος με αντίπαλο τον Ιωνικό που είχε πολλές απουσίες. Ο Φορτούνης έχασε την πρώτη ευκαιρία στο ματς στο 13’  και στο 34΄από έξοχο συνδυασμό Χάμες –Χουάνγκ –Μπακαμπού, ο τελευταίος με βολίδα το ύψος του πέναλτι και λίγο πλάγια άνοιξε το σκορ (0-1). Το προβάδισμα έδωσε αέρα στον Ολυμπιακό και στο 40’ ο Κώστας Φορτούνης με σλάλομ και δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής σημείωσε ένα καταπληκτικό γκολ και εδραίωσε το προβάδισμα της ομάδας του (0-2).

Στο 2ο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έριξε τον ρυθμό ήλεγξε το ματς και απλά έκανε συντήρηση δυνάμεων καθώς ακολουθεί το παιχνίδι της Κυριακής στον Βόλο με την τοπική ομάδα. Ο ιωνικός κοίταξε πως θα κρατήσει χαμηλά το σκορ και όχι να βγει μπροστά για κάποιο γκολ και τα κατάφερε. Στο 87’ ο Τσιγκρίνσκι έσωσε το πλασέ του Μπουχαλάκη σε κενή εστία μετά από κλέψιμο του Ελ Αραμπί, στο 90’ ο Ελ Αραμπί έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 3-0 και στο 92’ ο Χουτεσιώτης έσωσε σε σουτ του Σαμασέκου.

Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος έδειξε κίτρινες κάρτες στους Ρέαμπτσιουκ, Αοσμαν.

Ιωνικός Χουτεσιώτης, Φαντιγκά (81’ Χ. Ιωαννίδης), Σόουζα, Βαλεριάνος, Ρουμπουλάκου (81’ Κάνιας), Τσιριγώτης, Τσιγκρίνσκι, Λοβέρα (65’ Ελευθεριάδης), Σάκιτς, Άοσμαν (65’ Καμπράλ), Μασάς (50’ Μάντζης).

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέαμπτσιουκ, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Εμβιλά, Χουάνγκ (84’ Σαμασέκου), Φορτούνης (65’ Μασούρας), Μπιέλ (73’ Ροντρίγκες), Χάμες (84’ Μπουχαλάκης), Μπακαμπού (73’ Ελ Αραμπί).

*Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Πελέ, όπως και σε όλα τα παιχνίδια της αγωνιστικής.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter