Super League: “Καυτός” Αρης και στα Γιάννινα (0-4 τον ΠΑΣ)

Super League: “Καυτός” Αρης και στα Γιάννινα (0-4 τον ΠΑΣ)

Εντυπωσιακός ο Αρης στο φινάλε του Α’ πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Super League, συνέτριψε μετά τη Λαμία και τον ΠΑΣ μέσα στα Γιάννινα με 4-0 στην 13η αγωνιστική.

Το πρώτο μέρος δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα. Οι δυο ομάδες αναλώθηκαν σε μάχες στη μεσαία γραμμή χωρίς τη μεγάλη φάση.

Στο 2ο ημίχρονο ο Αρης μπήκε πιο δυνατά στο ματς με τον Οντουμπάτζο που είχε μπει αλλαγή να κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του απο τον Μπιλμπάο στο 60′. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Φαμπιάνο κι έγραψε το 0-1.

Αναγκαστικά ο ΠΑΣ ανοίχτηκε και ο Αρης βρήκε αρκετούς χώρους στην επίθεση. Ετσι, αφού πρώτα ο ΠΑΣ έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 70′ με τους Μορέιρα και Παμλίδη, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν σε αντεπιθέσεις και κατάφεραν στο 79′ με αυτογκολ του Ενκουλού και στο 81′ με τον κορυφαίο τους παίκτη τον Οντουμπάτζο να φτάσουν στο 0-3. Και στο 93′ να κάνουν και το τελικό 0-4 με τον Πάλμα…

Ο διαιτητής Μαλούτας “κιτρίνισε” τους Εραμούσπε, Εμπακατά, Ετέμπο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Αθανασίου, Πήλιος, Σόρια, Παντελάκης, Μπαγκαλιάνης (64′ Ροσέρο), Εραμούσπε, Μπιλμπάο, Τζίμας (88′ Τσίρης), Μορέιρα, Παμλίδης (87′ Φοφανά), Μπάλαν.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Ενκουλού, Εμπακατά, Ετέμπο (79′ Σηουρός), Ματέο Γκαρσία, Μάνου Γκαρθία, Πάλμα, Καμάτσο (46′ Οντουμπάτζο), Ζερβίνιο (79′ Γκρέι).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter